Vélemény a Fender CD-60-as gitárról?
Figyelt kérdés
Fender CD-60-ról vélemények?2014. jan. 13. 19:51
1/3 kojee válasza:
Jól összerakott gitár, szerintem elég gyenge hanggal.
2/3 A kérdező kommentje:
Olyan ár kategóriában tudnál jobb gitárt ajánlani? (35e)
2014. jan. 14. 17:10
3/3 kojee válasza:
Ebben az árkategóriában, azok közül amit én próbáltam (cort ad 810, Framus texan, Fender dg5, cd60) mindegyik kb ugyan azt tudja.Ha van lehetőséged, akkor érdemes még a yamaha, és ibanez gitárokat is kipróbálnod. Amúgy ahogy írtam is a fender jól össze van rakva, csak a fa minősége nem a legjobb, és ez a hangján mutatja meg magát. Sajnos, ha jobb gitárt szeretnél az több pénzbe fog kerülni. Valamint, ha már tudsz gitározni, és úgy szeretnéd megvenni, akkor próbáld ki, és döntsél, ha tetszik az amit hallasz, akkor vedd meg. Ha ezt egy hangszerboltban tudod megtenni, és több gitárt is ki tudsz próbálni annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!