Mi annak a számnak a címe ami az új t-mobile reklám alatt megy? (többi lent)
Figyelt kérdés
Srác áll a havas dugóban, felhívja a barátnője és elkezdi AZT a számot énekelni. köszi2009. nov. 27. 21:57
1/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=h%F3ban+%E9b..
Csondor Kata énekli.még nincs teljes verzió,mert csak a reklámhoz készült,de közkívánatra lesz teljes magyar szöveggel.
amúgy nem magyar verziója van a dalnak,a linklelt kérdésekben megtalálod.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2009. nov. 27. 22:17
4/9 anonim válasza:
Am sztem alapjában véve nem olyan szép, legalábbis angolul nekem nem tetszik! Azért tetszik most, mert a reklámban olyan aranyosan nevet a csaj, meg a hangzás, h ki van hangosítva és olyan, mintha egy nagy terembe lenne és ott énekelné, mert visszangzik! De ha ezek nem lennének, akk nem lenne olyan szép sztem!
5/9 anonim válasza:
Azért remélem ez a hangzás benne lesz a teljes verzióban is , mert a szöveg szép!
6/9 anonim válasza:
áá imádom ezt a reklámot tiszta ari a csaj meg gyönyörüen énekel (aki énkeli)
7/9 anonim válasza:
22:39-es: Alapjáraton tényleg nem szép.. angolul.. de viszont magyarul..úgy gyönyörű...
8/9 anonim válasza:
A szöveg meg van ami a reklámba volt :
Hova lépek,majd az ünnep,
Minden percben nevet ránk.
Tud-e várni,szebbet adni,
Mint a békés nagy világ.
9/9 anonim válasza:
És íme eljött a nagy pillanat, letölthető a dal és olvasható az egész szövege is:
Csondor Kata - Add Tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!