Death metálosok! Melyik fajta death zenéket kedvelitek jobban a régi 80-as évek vége 90-es évek elejéből származó albumokat vagy inkább az újjabbakat? Vagy esetleg egyformán mindkettőt.
Én a dallamosabbakat szeretem, de csak keveset hallgatok:
Dark Tranquillity, Napalm Death, Entombed, Arch enemy, Amon Amarth, Karyn Crisis, Agonist.
Ami már nekem sok, vagy túl kevés, de ezeket is hallgattam egy időben, kamasz koromban: At the gates (tőlük csak a Slaughter of the Soul maradt meg nagy kedvencként), Deicide, SFU, Behemot, Brujeria, Opeth, Thy Art Is Murder, In Flames, Carcass, Morbid Angel, CCorps.
inkább már deathcoret és metalcoret hallgatok de régen énis sokáig nyomultam ebben a stílusban.
nekem inkább az újjabbak jöttek be szintén a dallamosabbak:
Kataklysm, Ex Deo, Arch Enemy, Children of Bodom, Amon Amarth, Kalmah, Gojira, Norther, Skyfire
magyarok közül nagy kedvenc volt az Agregator és az 1KillEmbrace
Ez gonosz volt. Az ízlés mindenkinek más. Nem visszafele fejlődik, hanem változik az ízlése.
Legtöbb embernek nem csak a zene, hanem a zenéhez köthető élmények jelentik az élvezetet. Ezért szeretik sokan azt, ami az életül legjobb pillanataihoz köthető (kamasz korunk zenéi ezért maradnak meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!