Le tudnátok nekem írni az összes rock zenekart amiről hallottatok?
Itt egy pár amit még nem soroltak fel elöttem :)
P-Mobile,Omega,Piramis,Hooligans,Smokie,Depresszio,Pokolgép,Zanzibar,groovehause,Karthagó,R-Go,KFT,Ismerős arcok
Ha az összeset írnám, akkor folytathatnám napestig. Elégedj meg egyelőre azzal, ami a telómon van, + ami eszembe jut közbe :)
Helloween, Black Label Society, Tankcsapda, Road, Lord, Rómeó vérzik, 3 Doors Down, Aerosmith, All That Remains, Trivium, Alvin és a mókusok, Arch Enemy, Atreyu, August Burns Red, Nickelback, Hinder, Sick Puppies, Avenged Sevenfold, Billy Talent, Black Veil Brides, Blind Myself, Soul Sanctuary, Blink 182, Bon Jovi, Breaking Benjamin, Bullet for My Valentine, Ensiferum, The Calling, Daughtry, Die Toten Hosen, Die ärzte, Megaherz, Rammstein, Völkerball, Milking the Goatmachine, Dorians, ACDC, Black Sabbath, Deep Purple, ZZ Top, Dragonforce, Five Finger Death Punch, Guns 'n' Roses, Hammerfall, HIM, Hollywood Undead, The Idoru, Iron Maiden, Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth, Kalapács, Korn, Leander Rising, Within Temptation, Led Zeppelin, Limp Bizkit, Linkin Park, Miss May I, Muse, My Chemical Romance, Green Day, Nightwish, The Offspring, Ossian, Papa Roach, Poets of the Fall, Shadows Fall, Pokolgép, Queen, Red, Republic, Scorpions, Disturbed, Rev Theory, Skillet, Velvet Revolver, Nirvana, Slash, Slipkot, Ozzy Osbourne, Sonata Arctica, Soul Asylum, Stone Sour, System of a Down Theory of a Deadman, Three Days Grace, Train, Van Halen ...
Na hogy most ezek közül melyik az a stílus amit, kerestél, azt válogasd ki magadnak :)
Én is írok párat, amit nem láttam.
Shinedown
Seether
Finger Eleven
Sum41
Sixx. A.M.
My Darkest Days
Simple Plan
R.E.M.
My Chemical Romance
Feeder
Paddy And The Rats
The Pretty Reckless
Puddle Of Mud
The Smashing Pumpkins
The Doors
P.O.D.
Def Lepaprd
Kansas
Warrant
Emerson, Lake & Palmer
Kesh
Santana
Niburta
3 Doors Down, 12 Stones, 30 Seconds to Mars, A Két Paraszt, ALIASES, Alien Ant Farm, American Hi-Fi, Apocalyptica, Asking Alexandria, Blink-182, Blue October, Bon Jovi, Breaking Benjamin, Bullet For My Valentine, Dead By Sunrise, Dimmu Borgir, Disco Express, Evanescence, Extázis, Fall Out Boy, Feeder, Five Finger Death Punch, Foo Fighters, Fuel, Gob, Good Charlotte, Green Day, Guns&Roses, Heaven's Basement, Hollywood Undead, Hooligans, Hot Action Cop, Iron Maiden, Jimmy Eat World, Last Sunday, Linkin Park, Lordi, Metallica, Motorjesus, New Found Glory, Nickelback, Nocreeps, Papa Roach, Paramore, Quenn, Ret Hot Chili Peppers, Rise Against, Seether, Simple Plan, Sixx:A.M., Slipknot, Sugarcult, Sum 41, System Of A Down, Tankcsapda, The All-American Rejects, The Offspring, Three Days Grace, Toilet Boys, Transmatic, Tribal Ink, Walkways, Fish!, Vad Fruttik
Ennyi van a telómon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!