Essemm (SM) minek a röviditése?
Figyelt kérdés
Vagy Essemm miért választotta ezt a nevet?
Rövidités lenne?SM?
Aki nem tudná,Essemm Mo egyik legjobb reppere. (Y)
2013. jún. 1. 14:12
1/13 anonim válasza:
Egy 2012-es riport:
"Riporter: Honnan ‘ered’ az ESSEMM név?
ESSEMM: Az ESSEMM az SM-ből ered. Az pedig, hogy honnan jött, egy örök titok marad."
2/13 A kérdező kommentje:
Hát azt szinte gondoltam,hogy az SM-ből 'ered' :) Szóval akkor még Essemm se tudja hogy miért is ez a neve?
2013. jún. 2. 11:24
3/13 anonim válasza:
szado-mazo sm --> Essemm. egy nagyon régi riportjában mondta el. örüljetek hogy leírtam :D
15/L
4/13 A kérdező kommentje:
hát az utolsóval nem értek egyet,tegyél linket,de hanem nem hiszem el
2013. jún. 7. 20:43
5/13 anonim válasza:
miről tegyek linket?:D hogy 2005ben ezt mondta?
pf.divatfan :) ha elhiszed,ha nem,ez így van:)
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy ha riportot adott,akkor arról van valami videó és az fel van téve valahova.Viszont ha nincs,akkor te egyáltalán honnan tudsz erről a riportról?
2013. jún. 8. 21:29
7/13 anonim válasza:
onnan tudom hogy :nekem is mások mondták:D de tuti igaz..logikus
8/13 A kérdező kommentje:
mi olyan logikus?
Essemm szokott perverz meg ilyen sado-mazo zenéket csinálni?
nem tudom honnan vették azok,akiktől hallottad,de eléggé valószinűtle.
de mind1 nem akarok monitor-párbajt.
2013. jún. 14. 20:34
9/13 A kérdező kommentje:
valószinűtlen*
2013. jún. 14. 20:35
10/13 anonim válasza:
A sado mazo-ból ered. Nekem megvan az az interjú. 2005-ben adta az AP rádióban.Ha nagyon mozgat a téma dobj egy e-mail címet és átküldöm.Sok a divatfan, de BIGUP azoknak akik a kezdetektől vele vannak.MB BM GARAGE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!