Scream tanulás lépései? (olyanok írjanak akik tudnak screamelni)
nem igazán lehet tanulni, vagy van hozzá torkod, vagy nincs. Ha van akkor gyakorolni kell sokat tehát üvöltesz teli tüdőböl, és rárekesztesz. Kezdőként mézet is kell használni mert könnyen taccsra vághatja a torkot a rossz technika.
De mondom ez is olyan mint a tiszta ének, ha van tehetséged akkor menni fog, és lehet tökéletesíteni, ha nincs akkor hiába próbálkozol nem lesz jó.
Abnormality
Kösz.
Még egy kérdés a torókal kell torzitani vagy hogy?
huhh. igen, ahol az ádámcsutkád alatti rész van ahol a hangszálak helyezkednek el, ha beszélsz érzed hogy rezeg ott kell rárekeszteni. Bocs de jobban látatlanba nem tudom elmagyarázni. Kiabálás teli torokból, és ott rekessz.
Abnormality
Kösz szépen :D
remélem rá érzek majd idővel :)
Drága előző... Az hogy értek-e hozzá/van e tehetségem döntsd el magad.
https://www.youtube.com/watch?v=-995_SD2KXo
elég régóta zenélek, és hidd el tudom, hogy kell a scream/growl és egyéb technikákat alkalmazni. Így nem tudom jobban elmagyarázni, de nekem határozottan működik a dolog.
Üdv:
Abnormality és a SiNbiosis
:)
már szépen haladok, de még nem az igazi :)
kösz szépen a segítséget :)
tisztelt "régóta zenélek"
én nem linkeltem volna be a helyedben,mert pocsék...
Első válaszolónak:
Simán lehet tanulni
Egyszerű csak sok idő és az elején fájhat de nem rongálja a hangszálaid
0-ról kezdtem és legalább olyan jól megy mint neked :D
Kérdezőnek:
Próbáld azt a kezdő módszert hogy egy ceruzát teszel a 2 fogsorod közé és a fölött próbald átpréselni a levegőt.
Ha megy ceruza nélkül akkor már érzed hogy mikor használod a rendes hangszálaid és mikor a fals/ál hangszálaid.
Olyankor lehet erősíteni
Egyre több levegővel nyomod meg úgy hogy rekeszizomba (kb a hasadba) veszed a levegőt
Így veszed a legtöbb levegőt
Először meg csak a gyenguszka, bvb által használt fry horges fog menni de ha az megvan akkor csak napi 10 perc és egy fél év alatt megvagy :D
Onnantól karban kell tartani
Igyál sok vizet gyakorlás ál
Ne egyél sok hideg ételt
Télen sál kötelező
Ennyi :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!