Miért csinálja egyre több énekes azt hogy eltakarja az egyik szemét vagy 6ost formálva a kezéből és úgy takarja el a szemét?
Figyelt kérdés
Rihanna, Lady Gaga, Lil wayne, stb.2013. márc. 19. 14:09
2/3 anonim válasza:
Én sem tudom szerintem hülyeség
3/3 anonim válasza:
Sok teória van ezekről,ezek az előadók rengeteg sátánista szöveget "rejtenek" el a dalaikban(visszafelé játszva),ezért sokan szőnek köré elméleteket(mondjuk nem megalapozatlanul),hogy egy titkos szervezetnek,az Illuminatinak dolgoznak(akik sokak szerint sátánisták).
Összeesküvés elmélet vagy sem,döntse el mindenki maga,de azért tény,hogy van igazság ezekben is.
Remélem segített valamit a válaszom,én így tudom,de nagyon nehéz megállapítani,hogy mennyi igaz ezekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!