Miért hagyta ott Adam a Three Days Grace-t?
Olyasmikről olvastam, hogy vmi gond van a hangszálaival, vagy saját karriert akar. De a banda nem jó az új énekessel, Matt-el, mert egyszerűen nem tetszik a hangja, és szerintem másnak sem...
Szóval MIÉRT??????
Én is nagyon sajnálom, hogy Adam otthagyta a 3DG-t, és az ügyvédjén keresztül értesítette a banda többi tagját. Ez szerintem nem volt szép tőle..pont a turnéjuk előtt.
Úgyhogy képzeljétek el, hogy minden le van szervezve a turnéval kapcsolatban, mindenki megvette a jegyeket, ők pedig egyik napról a másikra énekes nélkül maradnak..Így a TURNÉ IDEJÉRE Brad tesója, Matt lépett Adam helyére. Aki egyébként a Darkest Days frontembere. Pár hónap alatt be kellett tanulnia a számokat..stb..stb.. És ez egy nagy áldozat volt tőle, ezt értékelem benne. Viszont Adamben nagyot csalódtam..
Szóval a lényeg az, hogy Matt csak a turné idejére lesz az énekesük.
Na igen..
Nem a hangjához lettek írva,mert 'érdekes' módon a saját zenekarában nagyon is jó.
Nagyon hiányzik Adam a zenekarból.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!