Melyik zene ez? "Szepör in the sun, round and round. We are that together nana nana na. Na na na. " (több info alább)
jaj! Mami! most lett meg!!
Belinda Carlisle - Circle In The Sand
Váá, ez az! :))
Képzeljétek, tavaly május óta én is ennek a számnak a címét kerestem, és most megvan! :)
Nagyon szép, különleges hangulatba ringató dal ez. Én is imádom.
Szívesen:D:D
;)
Köszi a tippet, a Circle után meghallgattam a La Lunát és a Heaven is a place on earth-öt is, és le vagyok nyűgözve teljesen. Persze ezeket a számokat én már régen is hallottam rádiókban, csak azt nem tudtam, hogy 1 énekescsajhoz fűződnek.
Abban az időben, amikor ezeket felvették, még létezett igényes popzene. Ezeket a dalokat szerintem még 50 év múlva is játszani fogják. Belinda rulez! :)) Ja amúgy rákerestem Googlen, és találtam egy cikket, amiben nagy örömömre azt írták, hogy ő még manapság is koncertező, aktív előadó! Én egyszer szívesen meghallgatnám élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!