Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak jó francia zenék?

Vannak jó francia zenék?

Figyelt kérdés
Vagy énekesek vagy valamik. Szeretem a nyelvüket de még nem hallottam francia énekesről, csak DJ-ről (David Guetta).

2012. aug. 4. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 4. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszii:)) Első, a harmadik szám nagyon jó:D
2012. aug. 4. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Persze, naná hogy vannak. :D

Most nem linkelek, bocsi, csak néhány előadót leírok és az ő zenéik közül is tudsz majd szemezgetni....:D

Pl. ha rapet/hip-hopot szeretnél: Sexion d'Assaut (Maitre Gims, Dry)

r'n'b /pop/ "sírós" számok: Jenifer Bartoli, Shy'm, Amel Bent, Sheryfa Luna, Kate Ryan, K-Maro (bár ő kanadai), Vanessa Paradis, Alizée, Grégoire, Calogéro, Christophe Maé, Grégory Lemarchal, ZAZ, Tragédie

sanzonok: Edith Piaf, Pink Martini, Michel Polnareff, Michel Sardou, Claude Francois, Joe Dassin, Charles Aznavour

soul: Ben l'oncle Soul

Most ezek jutottak eszembe/ezeket találtam....:D

Jó zenehallgatást!^^

20/l

2012. aug. 4. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszii:))^^
2012. aug. 4. 18:43
 6/7 anonim válasza:
Claude-Michel Schönberg például elég jókat ír :P
2012. aug. 5. 14:42
 7/7 bogsoy válasza:
Stromae papaoutai . Vagy az alorns on danse vagy a formidable . De az elso a legjobb . Az eleje kicsit lassu de porgos zene lesz es van benne jo zenei resz fejbol tudom
2016. okt. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!