Mi történt Ákossal? :O
Mi ez a zene??
http://www.youtube.com/watch?v=RVyTZPisVdQ
Meg ez a rettenetesen meleg viselkedés?
Én a Bonanzás számait szerettem, de ez kb. olyan, mintha a Compact Discot akarná másolni.
http://www.youtube.com/watch?v=iVMIXTv9tJg&feature=related
Úristen... Na, igen. Valaha Ákos rajongó voltam:) Nem is olyan rég.
én meg nem szeretem, amikor valaki össze-vissza csapong a stílusok között,főleg ha ezt azért teszi, "Meeee' tudok én olyat is ám!"
tudjuk,hogy tud, csak nem ez az erőssége. Ez kb olyan, mintha Stephen King elkezdene romantikus lányregényeket írni. hamar hitelét vesztené.
Lehet, hogy egy kicsit magának is akart bizonyítani vele, hogy másban is jó! Vagy csak ki akarta próbálni, hogy a közönségének ilyen is tetszik-e! Bízz benne! Tudod, hogy elmondta interjúkban, hogy kellenek újítások, hogy ne unja el az ember a saját zenéjét! Igaz, nem egészen így mondta, mert az csak számokra vonatkozott:) Meg ha tetszik neki, hadd csináljon ilyet is néha! Ha szereti ezt a fajta zenét is, akkor nem mondhatjuk neki, hogy ne csináljon ilyet!:-)
De mondjuk elgondolkoztam, hogy ha átmegy ilyen stílusba, akkor lehet, hogy még sem lesz már a kedvencem, de az interjúkat úgy is nézni fogom vele, meg követni továbbra is a munkáját, max ha nem tetszenek az újak, akkor nem hallgatom:D De Ákos akkor is profi! :) :)
Megint én:D (2-es is én vagyok) Meghallgattam, és ez olyan gúnyos hangvételű:-) Szóval szerintem ki akarja gúnyolni az ilyen fajta hangcsinálást:D Már az első ilyen versszak vagy mi mindent elárul:D
egy kis zaj innen, egy dallam onnan
középen meg dobban, tipikus sztereó
anyád csak kérdi, apád nem érti
a nő meg a férfi, tipikus sztereó
az eszed tudja, de a szíved újra
ugyanoda húzna, tipikus sztereó
az aki gazdag sok hangszórót kaphat
:) Szóval nyugi!!!:D
Örülök, hogy segíthettem:))
Hát, nem vagyunk egyformák:) Persze ez nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!