Kárpátiáról vélemények?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 12:01
11/55 anonim válasza:
Van igazság abban, amit a 9-ik válaszoló mond. (Ilyen véleményt Kárpátia rajongóktól is hallottam már...)Viszont - szerintem - a zene lényege elsősorban a szórakoztatás. Érzelmeket kelt az emberekben. A zenekar egyetlen számát sem játssza kereskedelmi rádió. Márpedig ha ilyen népes rajongó táboruk van, az jelent valamit! Hogy szánalmasak? Azt is el lehet fogadni. Elvégre ízlések és pofonok...
12/55 anonim válasza:
Csakhogy nem a zene miaTT VAN A RAJONGÓTÁBOR,HANEM AZÉRT, MERT EGY EGY kÁRPÁTIA KONCERT FELÉR EGY POLITIKAI GYŰLÉSSEL.
13/55 anonim válasza:
Utolsó válaszoló nem tudom, melyik csapathoz tartozik. A rajongók közé, vagy akik utálják a zenekart. Én már majdnem 50 koncertjükön voltam, de nekem nem tűnt "politikai gyűlésnek" egyik bulijuk sem. Egyébként a zenekar vezetője mindig hangoztatja, hogy politikai pártok rendezvényein nem lépnek föl. Pontosan ezért, hogy ne érje őket az a vád, hogy valamelyiket "kiszolgálják". Persze ők is szimpatizálnak azokkal a szervezetekkel, akik a magyarság érdekeit szolgálják. De ezek a koncertek tényleg jó bulik, jó a közönség! Ennyi... (Az, hogy egy pár részeg mit kiabál és hogy viselkedik, az már egy másik történet.) De ez csak az én szubjektív véleményem majd' 50 koncert után.
14/55 anonim válasza:
szerintem a kárpátia a legjobb magyar rock eggyüttes!!!!!!! én minden koncertjükre elmek amelyikre csak tudok pl 10. 22.én lessz nyíregyházán koncertjük és én elmek rá, már most (10.17.-én) nagy lázasan készül mindenki rá
15/55 anonim válasza:
Én szeretem a zenéjüket,és mi van ha jól keresnek vele? Meg is érdemlik,jó zenéket csinálnak.
De vannak itt még mások: Ismerős arcok,Romantikus erőszak,Fekete sereg,Vádló bitófák stb. ezek is nagyon jók szerintem.
16/55 anonim válasza:
imádom, igaz emberek, aki volt már koncerten, az tudja, hogy a szívüket, lelküket beleagyják, és nem a pénzért csinálják!
17/55 anonim válasza:
Ha olyan hangulatom van, meghallgatok 1-2 számot, de annál többet nem bírok, egy idő után nagyon fárasztó, idegesítő zene tud lenni...:(a szövege meg túl hungarista nekem
18/55 anonim válasza:
előző író, akkor te egy nagy hüje paraszt vagy
19/55 anonim válasza:
ízlések és pofonok...miért kell lenézni azt aki szereti? és miért kell rögtön letámadni azt aki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!