Hogy tetszik az alábbi klip?
2009. ápr. 30. 08:50
1/10 anonim válasza:
A számot és klippet is imádom:D 16/L
2/10 anonim válasza:
Nagyon tehetséges táncos és énekes a hölgy, a klip tetszik.
A szám annyira nem így első hallásra, de lehet, hogy idővel megkedvelném.
4/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön a szám és az énekesnő hangja is. A klip mondjuk annyira nem tetszik, de hát ez a divat, attól még a zene jó marad. :)
21/L
5/10 anonim válasza:
Nekem abszolút nem tetszik. Se a zene, se a hang, se a klip.
22/L
6/10 anonim válasza:
Jó a zene, pörgős.
Az énekes nőnek jó hangja van.
A klip kicsit egyszerű.
14/L
7/10 anonim válasza:
sztem kkkjó én mikor először meghallottam már akkor pattogtam a széken,hiába hogy agyon adják a zenetévéktől kezdve a rádiókig mindenhol,egyszerűen ha meghallom ezt a számot nem birok leállni bepörgök mozog a lábam,nagyon jóó szám :) 24/L
8/10 anonim válasza:
jaj most veszem észre a klipről van szó,hát az annyira már nem jó..de a zene kompenzálja :)
9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a klip férfiaknak van megalkotva! A bugyi ki se villan, ha van egyáltalában bugyi?
2009. ápr. 30. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!