Melyik gitárt vegyem?
A BC Rich Kerry King V Flame Gen2graphic, a Jackson PDX Demmelition Red with Black Bevels, az LTD/ESP Alexi-200-as, egy Dean Razorback vagy egy Dean Dimebag ML DB Floyd Camo Electric Guitar?
Mindegyik hangja nagyon tetszik, de nem tudom melyikkel járnék a legjobban. Kérlek érveljetek is.
Milyen zenere kell?
A B.C. Richek kozott a Mockingbird a legjobb
egyik gitárom sincs, nem is próbáltam még ki őket, de a róluk összegyűjtött adatok alapján megpróbálok érvelni.
először is: tudom, hogy nagyon jól néz ki ez a forma, de vigyázz, ülve gyakorlatilag nem lehet rajta játszani.
BC Rich: elsőre nekem ez a legszimpatikusabb az átmenő nyak miatt, nagyon jó a hangkitartás, de a nyak nem cserélhető. aktív az elektronikája, pickupök jó EMG(bár én Seymour Duncan párti vagyok).
Jackson: az éger test nagyon kellemes hangot eredményez, összességében teljesen rendben van, más extra nincs.
LTD: én ezt biztos nem venném meg, mert bár ragasztott a nyaka, azzal az egy pickuppel rendesen csak ritmusgitározni tudnál - ha csak erre kell, jó ez is. (vedd figyelembe, hogy az ESP felirat és Alexi Laiho neve kerül csak több tízezerbe és akkor még semmid sincs).
Dean Razorback: ez mahagóniból van, tehát az égerrel ellentétben ez a mélyeket és közepeket emeli ki. ennek nem EMG a pickupje, ezt a DMT márkát nem ismerem.
Dean Dimebag: a fája rendben van, eredeti Floyd Rose-a van, szintén DMT pickup.
Ezek közül vagy a BC Richet vagy a Jacksont venném a BC felé hajolva, lévén átmenő nyak, EMG-k és Floyd Rose ilyen áron kevés van.
ahha, ok. és bocs, hogy így bepofátlankodtatok még egy gitárt, de én a helyedben ezt is megnézném: Cort VX4V [link]
elfogult Cort párti vagyok(két Cortom van, és mindkettővel nagyon meg vagyok elégedve) ragasztott a nyaka, mahagóni, EMG-k és nagyon jó tremoló. a helyedben ezt is megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!