Mi a véleményed a túlélőcsávóról, Bear Gryllsről?
Szerintem is nagy arc :)
Nagy az akaratereje hogy megtudja enni azokat a gusztustalan dolgokat
Darth Vader
Ma is néztem... Bepillanthattunk a kulisszák mögé. Tök jó volt.
Nekem a Hawaiios rész a kedvencem, mikor a Kilaoea vulkánnál vannak... Alapból is érdekel a vulkánosság, meg egyebek.
Most 40 akárhány éves lehet Bear, szerintem 60 évesen nem marad egyetlen ép ízülete sem :D
Én elöször a másik túlélöst ismertem meg, aki egy hétig tök egyedül van a semmi közepén, ö maga tököl a kamerával, hogy filmezze saját magát.:) Bear utána kicsit furcsa volt, mert stáb van vele. De aztán nagyon megszerettem.:)
Kedvenc részem, amikor megeszik valami ronda hernyót (ami egyébként nem ehetö), és hasmenést kap egy sziklafal kellös közepén.:))
Akkor 35 :)
Nem tudom... A pisit szerintem azért itta meg az óceánon, mivel csak az a sós víz veszi körül őt, amiből nem ihat, mert AZ NAGYON kiszárít. A pisinek nincs akkora sótartalma...
Sivatagban hát nem tudom... Ha olyan helyzetben lennék, hogy nincs ivóvizem és nincs a környezetemben semmi iható, nem teketóriáznék, meginnám a saját vizeletemet.
Ja, és sok részben itta meg már a pisijét, és még most is él :)
Egyébként azt nem tudom, hogy ha például sivatagban van, akkor kap-e valami kis élelmet a stábtól, vagy fogyasztja a finomabbnál finomabb skorpiókat/kígyókat? Persze ezt a kajaadást végszükségletben értem...
Csipem nagyon a csavot, tenyleg nagyon sokat tud, igazi tulelo. Kirazz a hideg amikor gusztustalan gilisztakat eszik es kifolyik a szajan az allat belsoszevei. Nagyon birtam, hogy szikla maszas kozben felre kellett vonuljon, mert hasmenese volt.
Az tuti, hogy nem semmi egy arc es pasinak sem utolso.
Lehet, hogy kap kaját a stábtól, ezt nem tudhatjuk. De szerintem nem is ezen van a hangsúly. Azt tudjuk, hogy emberfeletti képességei, szervezete van, nyilván éles helyzetben mindannyiunknál tovább húzná ki.:)
Szerintem a müsor lényege, hogy ha 10%-ára emlékszem abból, amit elmond/mutat, máris több eséllyel élhetek túl egy hasonló helyzetet. Pl. nagyon megtanultam, hogy hideg-melegben egyaránt mániákusan és bármi áron törekedni kell az optimális testhömérséklet megtartására. És hogy a fenyö levelében több a C-vitamin, mint a citromban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!