Valaki látta ezt élőben a vv-ben? Lent részletek.
Olyan 4-5 napja lehetett, való világ online közvetítést néztem, és kb fél 1-1 órakor Aurelio arról beszélt a fiúknak, hogy ő ismeri Anikót személyesen, és egy kis r.banc stb stb. Csak a végét kaptam el a beszélgetésnek, mert akkor kapcsoltam oda, de úgy vettem le, hogy Nádai Anikóról beszél. Nem látta valaki, aki meg tudná mondani, hogy pontosan mit mondott és tényleg róla volt-e szó?
(ha szánalmas idiótának tartasz, amiért vv-t nézek, TARTSD MEG MAGADBAN a véleményed, légy szíves, mert nem érdekel! köszi!)
Értsd már meg, h én értelmiségi vagyok és nem nézem azt a szart!
Tudom, h leírtad, h nem kérsz ilyen kommenteket, de akkor is, értsd már meg, h én értelmiségi vagyok és nem nézem azt a szart!
Mert én igazi értelmiségi vagyok!!!!!!
Érted!!!
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni:)
Nem tudom, mert nem nézek ilyen szennyműsorokat, mert nekem van eszem! Habár azt írtad, hogy olyanok ne írjanak, akik téged szánalmasnak tartanak az igen "értelmes" szórakozási szokásaid miatt, de én most kimondom, hogy szánalmas (te is) az, akinek az a legjobb szórakozása, hogy ilyen butító szennyműsorokkal építi le agysejtjeit. Bocsánat, én sem tudtam kihagyni! :)
Jó tanács: Ha megakarod tartani azt, ami megmaradt az agyadból, akkor ne nézz ilyen vackokat a televíziókészülékedben! :)
Én nem láttam ezt a részt, de ezek szerint tuti VV Anikóról beszélt, mivel mindketten Baján laknak/laktak, így több mint valószínű, hogy róla volt szó, és ismerhetik egymást. Én anno neten olvastam egy oldalon kommentben, mikor Anikónak volt a beszavazója, hogy valaki olyasmit írt: "csak 3x bsztam meg Baján..."
szóval, én ebből a riherongyból bármit kinézek :)
az utolsónak köszi a választ!:)
Utolsó előtti: te nem ismersz engem, semmit nem tudsz rólam, csak annyit, hogy nézem a valóvilágot, és ez alapján ítélkezel felettem. Ez nagyon nem helyes, ne ítélkezz ilyen hülyeségek alapján!
Auréliót nem ismerem, Anikót ismertem, és igencsak szerette a pénzes pasikat, még akkor is, ha fiatalabbak voltak tőle.
Gondolom róla volt szó, mert mindketten bajaiak, ráadásul egy társaságban voltak.
4-es vagyok
KÉRDEZŐ: Miért is kéne nyeltvankönyveket lapozgatnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!