Ma vettem egy set-top-boxot. Azt kisakkoztam, hogy a régi szobaantennám kell a vételhez, de miért nem tudom fogni az RTL Klub és a tv2 adását?
Figyelt kérdés
Az átállásos reklámban 7 csatornáról volt szó. Azóta mi lett ezzel a kettővel?2013. jún. 15. 18:09
1/5 anonim válasza:
A közszolgálatiak (M1, M2, Duna, Duna World) jönnek rendesen? Ha igen, akkor csak az egyik multiplexet veszi az antennád, mégpedig az "A" jelűt. A kereskedelmi adók a "C" multiplexen vannak. Ezek vételéhez valószínűleg állítanod kell az antennán.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Igen, a közszolgálatiak jönnek rendesen. Sőt, befogta az összes fizetőset is, csak ugye kiírja, hogy kódolt, és se kép, se hang... Nyilván új antennát kell vennem... És amilyen szerencsés vagyok, tuti kültéri is kell majd... :o(
2013. jún. 15. 19:22
3/5 A kérdező kommentje:
Thomson ANT530 típusú szobaantennám van, a dobozán szerepel, hogy alkalmas a HDMI, ill. a DVB-T vételre. Viszont használatit nem találok... Nem tudom, hogy kell beállítani, hogy vegye az RTL Klubot és a tv2-t is, és a gugli sem segített :o(
2013. jún. 15. 21:51
4/5 anonim válasza:
A box menüjében, ha van kézi keresés és mutatja az aktuális jelszintet, akkor a frekvencia megadásával meg lehetne próbálni az antennát állítgatni. A frekvenciákat ezen az oldalon találod: [link] (Frekvenciatáblázat fül.) A TV2 és az RTL "C" multiplexen vannak. A sok fizetős, amit találtál, mind a "B" mux-on vannak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Ugyanezt a tippet kaptam egy másik kérdésemre, és tényleg működött!
Még egyszer köszönöm!
2013. jún. 16. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!