A média miért oktatja a hitet?
Mindenkibe belesulykolja. Állandóan olyan filmeket, műsorokat adnak, amiben isten van, vagy kimondják a nevét. Úgy érzem, hogy a média egy hitközpontú szervezet lett.
És úgy érzem, ez már rábeszélés, ráerőltetés az emberekre.
De mi célból?
Zseniális, mégegy ember, aki nem tudja mi az a média.
Egyébként meg azért van benne Isten, illetve azért mondják ki, mert kultúránk szerver része (mondom ezt ateistaként). Ez attól még nem hitterjesztés...
Mert éppen a Fidesz-KDNP van hatalmon, ez utóbbi fontoskodik. Ráadásul ismered a mondást? Imádkozzál és dolgozzál! Más ne érdekeljen. Mint a régi szegényember dalában: "majd jó lesz a másvilágon".
Addig koplalj, húzza le a bőröd a bank, de akkor is irány a templom és térdre, imához! Másokra rákényszeríteni, mint valamikor az ellenreformáció idején.
Ugye ez csak vicc?? Miért kell mindenhova összeesküvés elméleteket gyártani?!
Nekem nem tűnt fel, hogy ezt "nyomatják"... Kivéve persze, ha a Hit tv-t nézed.... az előttem lévőhöz: hiába a kormány, azt nem tudják szabályozni, hogy mi menjen egy magántulajdonban lévő tv-ben... (pl RTL, TV2)- a kereskedelmi csatornák azt adnak, amit akarnak... ami ott megy(....
Az, hogy "agymosás" megy a tv-ben, az igaz (csak akkor vagy jó, ha így nézel ki, ha et viseled, ezt szereted...)... de a vallást ne keverjük már bele...
Magánvélemény volt.
Ez a komment még jobb:
"Viszont furdal a kíváncsiság, hogy a "Lányok, Asszonyok Orbán Viktorért" szülinapi hálaadó misét szervező hölgykoszorú miképpen vélekedne erről az írásról, ha netán a kezükbe kerülne? Sztem a keresztényi (keresztyéni?) szeretet és megbocsátás jegyében kiátkoznák a szerzőt. Fsp, én a helyedben sürgősen hamu után néznék.....:-)))))"
Ha megfigyeltétek, egyre több olyan, sőt, direkt olyan műsorokat adnak le, ahol kimondják isten nevét: istenem, jézusom. Nemcsak a Bk-ra és éjjel-nappal Budapestre gondolok, hanem a film ismétlésekre is. Bud Spencer filmek, mostani motiválós jellegű kevert stílusú vígjátékok.
Luis de Funes-es filmük is van, mert régen adtak le tőle (amiben egyszer sem mondták ki, sőt, nem is motiválós jellegű az ő filmje), de azt sosem adnak le tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!