Miért van az, hogy ezen az oldalon, ha valaki egy tévé műsorról kérdez valamit, akkor egyből jönnek az olyan emberek, akik arra verik a nyálukat, hogy nem néznek tévét?
Szerintem is,de ez annyira szánalmas.
Azt csak azért írtam,mert ez ellen nem tudnak mit felhozni.
"Miért van az, hogy ezen az oldalon, ha valaki egy tévé műsorról kérdez valamit, akkor egyből jönnek az olyan emberek, akik arra verik a nyálukat, hogy nem néznek tévét?"
Azért van, mert szánalmas szar életük van, és örülnek neki, hogy találtak valamit, amiben úgy érzik, hogy végre jobbak valakinél, és ezt azon nyomban tudatni is kell mindenkivel. Ez egyfajta ego védelem, mindenkinek szüksége van egy pozitív énképre, különben személyiség instabil lesz... van aki munkájában találja meg, sportban, közösségi aktivitásban, míg mások ilyen hitvány baromságokon lovagolnak (sok közül csak egy ez a TV fasizmus). Ilyen embereknek nem szabad beszólni, mert egyrészt teljesen felesleges, másrészt gondolj bele, szánalmas szerencsétlenen még rúgnál is egyet? :)
54% te az az 54% vagy,aki tegnap egy "Éjjel nappal Budapest"-es kérdésnél (zárójelben jegyzem meg,hogy én sem nézem) magadból kikelve anyáztál mindenkinek aki nézi?
Makoscsiga
Igazad van :)
"tévé fasizmu"
Ezt lopom :D
De azt a 10%-ot (amit te egyénileg gondolsz) mégsem említik ilyenkor meg,hanem csak azt mondják,hogy "az összes".
Igen,mert annyira nem érdekel senkit sem,ha nem arról szól a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!