Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az én látásmódom abnormális...

Az én látásmódom abnormális vagy másnak is feláll a szőr a hátán a maggis "OMLÓSZ" reklámtól?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem,hogy meg tudnám folytani azt a kis kölyköt,még inkább a reklám készítőit,ötletgazdáját!Ne értsétek félre,imádom a gyerekeket,csak az agyamra megy,hogy nem elég hogy szándékosan "selypíttetnek" egy valószínűleg nem is beszédhibás gyereket,ráadásként még külön fel is hívják rá a figyelmet,hogy hadd higyje a sok kis beszélnitanuló,hogy az márpedig úgy jó,mert a tvben is úgy mondja a kisfiú!

Ha tehetném,tuti betiltatnám azt a reklámot!!!

(Ja és biztos születési rendellenesség,de mindennemű helyesírási szabályelleneneségre allergiás vagyok...)

2009. aug. 9. 23:45
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy nem csak engem idegesít. :)
2009. aug. 9. 23:48
 2/52 A kérdező kommentje:

Engem nem egyszerűen idegesít,hanem nem bírom elviselni!!!

Viszont az biztos,hogy mindent el fogok követni,hogy az én gyermekem tisztán és érthetően tanulja meg a magyar szavakat!

22 hetes kismama

2009. aug. 9. 23:53
 3/52 anonim ***** válasza:
76%
gec.ire irritálóóó-.-
2009. aug. 9. 23:55
 4/52 anonim válasza:
90%
Engem is nagyon idegesít. Egy annyi idős gyereknél nem is normális, ha selypít. Beszéljen normálisan..
2009. aug. 10. 00:00
 5/52 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy én nem nézek tv-t:D
2009. aug. 10. 00:02
 6/52 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom! Én is nagyon utálom!

Meg az a másik, ami régebben ment, mikor a nőci fehér ruhában állt neki csokis sütit csinálni, és kidobta a szakácskönyvet az ablakon. Brrrrrr.

2009. aug. 10. 00:03
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

Igazatok van! Ennyit a reklám "szakemberekről"!

szerintem direkt idegesítik a népet...

2009. aug. 10. 00:07
 8/52 A kérdező kommentje:
Az a Pécsi Ildikós mosópor reklám ugye?Hát nálam az is kiverte a biztosítékot :)
2009. aug. 10. 00:15
 9/52 anonim válasza:
100%

Engem is nagyon idegesít!

"Nagyon omlós.. igen nagyon omlósz! Omlós!- DE ÉN ÚGY MONDOM HOGY OMLÓSZ!"

Ááh a hideg ráz tőle.. hülye volt aki kitalálta az egyszer biztos.

2009. aug. 10. 00:20
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
engem is idegesít az OMLÓSZ CIRKE...de a reklám"szak"emberek elérték a céljukat,mert a reklámról beszélünk,és mindenki felismeri:"tudod,amiben az a sejpítős hülye gyerek van"
2009. aug. 10. 00:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!