Az én látásmódom abnormális vagy másnak is feláll a szőr a hátán a maggis "OMLÓSZ" reklámtól?
Egyszerűen úgy érzem,hogy meg tudnám folytani azt a kis kölyköt,még inkább a reklám készítőit,ötletgazdáját!Ne értsétek félre,imádom a gyerekeket,csak az agyamra megy,hogy nem elég hogy szándékosan "selypíttetnek" egy valószínűleg nem is beszédhibás gyereket,ráadásként még külön fel is hívják rá a figyelmet,hogy hadd higyje a sok kis beszélnitanuló,hogy az márpedig úgy jó,mert a tvben is úgy mondja a kisfiú!
Ha tehetném,tuti betiltatnám azt a reklámot!!!
(Ja és biztos születési rendellenesség,de mindennemű helyesírási szabályelleneneségre allergiás vagyok...)
Engem nem egyszerűen idegesít,hanem nem bírom elviselni!!!
Viszont az biztos,hogy mindent el fogok követni,hogy az én gyermekem tisztán és érthetően tanulja meg a magyar szavakat!
22 hetes kismama
Csatlakozom! Én is nagyon utálom!
Meg az a másik, ami régebben ment, mikor a nőci fehér ruhában állt neki csokis sütit csinálni, és kidobta a szakácskönyvet az ablakon. Brrrrrr.
Igazatok van! Ennyit a reklám "szakemberekről"!
szerintem direkt idegesítik a népet...
Engem is nagyon idegesít!
"Nagyon omlós.. igen nagyon omlósz! Omlós!- DE ÉN ÚGY MONDOM HOGY OMLÓSZ!"
Ááh a hideg ráz tőle.. hülye volt aki kitalálta az egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!