Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy játszhatták el Buksi...

Hogy játszhatták el Buksi halálát?!

Figyelt kérdés
Azon még éppen "elmegyek", hogy Győzijék megjátszották magukat és szerepjátszottak a kamerák előtt (pl: nem is ott laknak ahol a tévé mutatta, hanem volt saját családi házuk, a tévében látott házat árulja az RTL, meg az apjával nincs is rosszban nap mint nap találkoznak stb) de hogy voltak képesek Buksi halálát is eljátszani?! Meg hogy leszakadt a lába és elkellett altatni?? Hány 100 ember siratta meg a tévé előtt szegény kutyát és közben nem volt igaz semmi! Ez már az emberek érzelmével való játszás durva példája! Hogy lehet ilyet tenni? :(
2009. júl. 2. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ezen én is megdöbbentem,épp am olvastamm egy cikket erröl.nagyon durva,na.hogy tudták eljátszani? nemtudom,végül is közelröl nem mutatták a kutyit,leht nem is volt semmi baja?!ha ez tényleg megvolt rendezve(amit buksi miatt remélek)akkor igencsak játzsottak az emberek érzéseivel,én magam is végigbögtem azt a z a dást.
2009. júl. 2. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Állítólag simán kikötötték hogy ne menjen el, és valami piros rongyot raktak a lábára, és mível a tévében kihomályosították a kutyának azt a részét, csak azt lehetett látni hogy valami piros, és úgy nézett ki mint az eleven hús :( borzasztó hogy ilyet képesek megcsinálni :(
2009. júl. 2. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

számomra ez egyértelmű volt végig, hogy a Győzike Show egy megrendezett műsor.

a Show-nak az a lényege hogy műsor, szórakoztatásra.

komolyan elhittétek, hogy úgy csalja meg a Beát, hogy ott van körülötte 5 kamera? :D

nem szabad komolyan venni semmit ami a tévében megy, itt értem a Hal a tortán, Celeb vagyok ments ki innen, és a hasonló zs kategóriás műsorokat :)

legalább a több millió ember tanult belőle, és rájöttek, hogy nem lehülyézni kell azt az embert aki bemondja, hogy ez kamu, hanem elgondolkodni, hogy nem minden igaz amit eléjük tesznek. ;)

2009. júl. 2. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kell a nagy közönségnek,ha nem lett volna megjátszva megannyi veszekedés,féltékenykedés,meg hogy a buksi meghalt..akkor senki nem nézné és nincs bevétel

De ez aztán tényleg szánalmas volt!!...

2009. júl. 2. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
most komolyan mondjátok,hogy nem is halt meg a buksi?? tudom hogy nagyjábol szinjáték az egész de buksit végég sirtam és elhittem! Jajj és a ház sem az övék? neee. Komoly? és van még valami? :o
2009. júl. 2. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos van

Győzike nem cigány :(

2011. nov. 19. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
ott volt egy innyekció, meg új kutyát hozott győzi ...
2012. aug. 3. 10:31
 8/8 anonim válasza:

Lécci valaki linkelje be nekem:o!!

ez kamuvolt az egész?:o

2013. dec. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!