Való Világ 4 és Döglött akták keveréke milyen lenne?
Kedves 12:15!
Nem címeket várok, hanem történeteket. De ne sértődj meg. Amikor azt írtam, hogy a VV4 villalakóit is össze lehet hozni, akkor ilyenekre gondoltam, pl.: Anikó-Olivér, Éva-Alekosz stb.
Az én verzióm ez lenne:
Anikó 3 évvel a Való Világ 4 fináléja után felkeresi Lilly Rush nyomozót, hogy találja meg a férje, Olivér gyilkosát. Szinte mindenki Bécire, Anikó jelenlegi párjára gyanakodik.
El is kezdik a nyomozást, és az újonnan talált bizonyítékok azt mutatják, hogy a tettes egy nő volt. Hosszas nyomozás után kiderül az igazság: a tettes nem más, mint Gigi, aki végül bevallja, hogy azért tette az egészet, hogy Béci és Anikó egy pár lehessenek, mert mindenki tudta, hogy ha Olivérrel történik valami, akkor Anikó egyből Bécihez fordul. Az utolsó jelenetben Gigit letartóztatják a többi villalakó szeme láttára, ezután Anikó belép a Villa ajtaján, majd megjelenik Olivér, és mindeközben az ABBA-The Name of The Game című száma szól.
Na, én ehhez hasonlóakra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!