Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » László Attila nyert. Vélemények?

László Attila nyert. Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 23:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
28%
Na, az RTL-től ez egy jó vicc volt, csak kár, hogy nem kértek még bocsánatot és nem mondták, hogy ki az eredeti nyertes, mert, hogy ő nem lehet az biztos. Se őt, se Tecát nem értettem, hogyan jutott be. Bár Tecánál gondoltam, hogy valameddig el fog jutni, mert nem lát és így megsajnálják, de Attilát egyáltalán nem értem. Nekem nagyon nagy kedvencem volt Ádám és az Appril project. Leginkább az utóbbinak szurkoltam, de Ádámnak és Mónikának is csak egy hajszálnyival kevesebbel. Nem értem, hogyan nyerhette meg, azt sem, hogy a zsűri miért nyomta őt annyira, de azt meg pláne fel nem fogom, hogy miért nincsen az embereknek hallása. Nem igazán tudom, de nem is nagyon érdekel, hogy milyen a családi körülménye, engem az zavar, hogy nem tehetséges, ilyen hangja sokaknak van, csak nem mennek el, mert tudják, hogy ez átlagos. Most ezzel semmit nem ért el a csatorna, maximum annyit, hogy ezentúl nem fogja az embereket érdekelni a showjuk. Utasi Árpinál még meg lett bocsátva, mert ott látszott, hallatszott, egyszóval tudták az emberek, hogy Fábry nyomja, mint állat. Nos, én csak remélem, hogy egyszer összekapják magukat az ilyen adásoknál is a szervezők.
2011. jún. 5. 13:44
 32/50 anonim ***** válasza:
57%

Előttem szóló!

Tán neked is volt ilyen szép hangod ennyi idősen?? Nem hiszem...

A 'táncos' csapatnak nem kellett volna bekerülni, mert úgy ahogy ők ugrabugrálnak, mindenki tud! A harmónikásról pedig már leírtam a véleményem. Esetleg még annyi, hogy egy énekes lemezt jobban el tudnak adni, mint egy harmónikásat, a táncosok meg ugye nem tudtak volna ilyet kiadni, így egyértelmű volt már az elején, hogy egyik ugribugri sem lesz első.

2011. jún. 5. 14:18
 33/50 anonim ***** válasza:
58%
Tud énelekni, az tény, de egyszerűen semmi izgalmas nincs a hangjában. Semmi olyan, amiért a neten újra megnézném a produkcióját. Egyedül Szabó Ádám volt az, akinek újranéztem egy-egy előadását, de ő se teljesített mindig kiemelkedően. Szar volt ez a széria, no.
2011. jún. 5. 14:28
 34/50 anonim ***** válasza:
0%

Az tény, hogy tud énekelni, de még bőven van mit képezni a hangján. Ezzel a mostani énektudásával nem szabadott volna megnyernie. Mondjuk ugy 8-10 év múlva lesz szerintem azon a szinten, hogy megérdemeljen egy első helyet egy tehetségkutatón. A Teca ugyanez.

Meg igazából a mai világban nem elég jól énekelni, jó előadónak is kell lenni. Ebben is van még mit fejlődniük.

Meg Attilánál az zavart engem, hogy lehetett érezni, ahogy kűzd, hogy ne tájszólással énekeljen, mert érdekes módon éneklés közben mindig eltűnt a tájszólása. Viszont az, hogy erre görcsösen figyelt, az éneklés rovására ment szerintem.

2011. jún. 5. 16:46
 35/50 anonim ***** válasza:
Amugy Ördög Nórának tényleg volt valami olyan beszólása, hogy "most sorsolják a nyertest"?
2011. jún. 5. 17:05
 36/50 anonim ***** válasza:
35%

Igen, mit kell ezen fennakadni ?????

Hahó !!!!! A szavazókról beszélt, azt sorsolták ki....

Jézusom...

2011. jún. 5. 17:12
 37/50 anonim ***** válasza:
35%
A szavazók közül sorsolták ki a nyertes, ti nagyon okosak.
2011. jún. 5. 17:19
 38/50 anonim ***** válasza:
61%

12:19 es válaszoló: Fogadni merek hogy nincs jobb hangja Ádámnak.

Irigy népség! Nem nyert a kedvencetek, és most beszólogatni kell Attilának!?

Vakok és süketek vagytok,akik nem halljátok a gyönyört és a tehetséget a hangjában annak 14 éves kölyöknek!

Gondolom nálatok ennyi idősen morgást jelentett az éneklés.

Biztos, hogy most mérgesek vagytok, mert nem nyert a kedvencetek, ez értem, de szinte 'le parasztozni' a győztest ezért nem kell!

ó, hogy mennyi irigy, öntelt ember létezik. Ti mondjátok magatokat magyarnak?!Mikor az igazi székelyembert 'parasztnak' meg mindennek lehordjátok?( http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek.. ) Titeket kell sajnálni nem Őt!

2011. jún. 5. 19:18
 39/50 anonim ***** válasza:
84%
Mit sirtok?Mért nem küldtetek sms-t...könyebb komentálni mindenkit,azt mondjátok nem jó a hangja,nem érdemli meg.Hát vannak olyanok akikne jó a hangjuk de nem mernek jelentkezni egy ilyen műsorra,másoknak meg soha nem lessz ilyen hangjuk,Sp meg Fluor a nagy sztár szerintetek,de akinek van tehetsége azt lehurrogjátok,akkor mégis,hogy legyen Magyarország ismert(zeneileg)?
2011. jún. 5. 22:36
 40/50 anonim ***** válasza:
84%

Attiláért kézdivásárhelyen rengetem ember szurkolt, sőt, még a szomszédos településen is rengetegen gyültek össze(A Perkőn)

Küldtük az SMS-t 1000-el.Ha ti nem küldtetek ne sirjon a szátok...

2011. jún. 6. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!