Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megtárgyaljuk továbbra is a VV-t?

Megtárgyaljuk továbbra is a VV-t?

Figyelt kérdés
Mert minket nem lehet csak úgy eltüntetni, nem igaz? :)
2011. ápr. 18. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Természetesebb, impulzusban gazdag környezet, nem szükséges a megjátszás...
2011. ápr. 18. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést.
2011. ápr. 18. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem értem.
2011. ápr. 18. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem baj az. Megtágyalunk mi mindent :D
2011. ápr. 18. 19:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazából várok valakit, de tárgyaljatok ti is nyugodtan :)
2011. ápr. 18. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

hogy lehet anikó ilyen?most is mondja jerzynek,hogy forduljon éva ellen.aztán,mondja,hogy : most már egyedül maradtam..

fúj,de gusztustalan!

2011. ápr. 18. 20:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem azt mondta neki, hogy forduljon ellene,hanem azt, hogy most komolyan olyannal spanol, aki leköpte stb.

Az volt érdekes, hogy Jerzy szerint mennyire őszinte barátsággal fordultak felé, miközben csak annak örülnek, hogy Béla kiesett. Ahogy nem látja azt, hogy Gigi is csak használta, most megint nem látja, hogy ő volt az eszköz ahhoz, hogy Béla haza menjen.

2011. ápr. 18. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Sejtem,h ki jelentett!a drága 30as!Kérdem én,mi nem tetszett a modiknak?!Nagy élmény,majd kiírunk másik kérdést:)

Eltudtad még olvasni amit reggel írtam?kb.8körül írtam.

Szóval,én nagyon meglepődtem azon,h éva hogy örült J.nek.Ő inkább Béci távozásának örült.Ez nagyon mű volt.Egy pár nap mulva úgyis belemar megint.Most haverkodik vele,mert ebből van haszna.Emiatt úgy felpo.oznám J.:)Mármint,h térjen észhez.Sztem akik kedvelik,azoknak nem szimpi,h évával spanol.Az a baj,h jószívű gyerek,és emelett nagyon naiv!Ani jól jellemezte alekot:)Jól mondta balázs(végre nem volt elfogult),h éva csak csendben ült.Tudta ő is,h igaz,csakhát hogy jönne ki,ha alek ellen fordulna!Megsajnáltam Anit,olyan amilyen,de az á.szentességet én sem bírom.Remélem Gigi helyrerakja etéren!Amikor megláttam olit,azt hittem agygörcsöt kapok:)hú,de rühe..em-pfej!Én úgy vettem észre,h a 3ember közül egyedül Zsófinak volt őszinte az öröme!alekéva tudják,h proli nekek kampányol,így adják a nagy örömöt.Gigi mit ahogy írtam már,sz.rik Jerzire.Látszott ez most is!!Ha J. továbbra is évázik(ami önmagában nem lenne baj,ha nem lenne olyan előzmény),nagyon nem fogom kedvelni.Lehet ez az ő taktikája?Lehet,majd hátbatámadja?Ez tetszene:)Ani megint kezd szimpi lenni.Nekem akkor nem volt szimpi,amikor pl.Lacinak morgott,v amikor évával spanolt.Az első eset 1szer történt,és megdumálták,a második meg sztem nem fordul elő többet!

Jó éjt!

2011. ápr. 18. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia

Eltudtam olvasni. De jól felmérgeltem magam azért, hogy törlésre került a kérdésem. Nem is értem miért ,mert van, hogy én jelentek pl. provokáló , cigányozó kérdést, aztán azt meg nem törlik.

Kérdezted, hogy van- e még védettség. Már nincs. Szerintem most Alek , Éva és Jerzy Anikóra pakolják a jelet, és ő Évát viszi. Azt hiszik, hogy Jerzy erős, de ez nincs így. Szegény Jerzy is most túl magabiztos lesz, hogy ekkora falatot legyőzött mint a Béci. Holnap lesz, hogy Éva és Alek duruzsol Jerzynek arról, hogy Gigi hogy viselkedett vele. Milyen rideg volt. Annyira szánalmas volt amit Éva lerendezett, mikor meglátta Jerzyt. Anikónak igaza volt Alkesszal kapcsolatban. Neki Jerzy is csak egy bábú. Miután tartott neki beszéd órákat, azután kezdte el mondogatni, hogy Jerzy milyen erős lett. Már akkor eltervezte, hogy "rászáll", és megerősíti. VAgy legalábbis hidje el magáról, hogy erős. Béci azt mondta, hogy Alek azért akarta annyira Jerzyt,mert tudja, hogy rajta simán átgázol a döntőben. Egyszer mondta Alek is Bécinek, hogy Béci már nagyon kiismerte őt. VAgyis tudja a taktikáját.

EGyet értek veled, szerintem sem Alek fog nyerni. Egy ismerősöm olvasta Árpa Attila könyvét, aki a vv kitalálója volt. Ő volt az 1 széria producere. Azt írta a könyvében, hogy már nem adná a nevét a vv-hez, mert nem tiszta a játék. Ha belegondolok lehet benne valami, hogy az 1. szériában Szabolccsal nyerették meg, mert ott is túl egyértelmű volt Majka győzelme,így tettek egy kis fordulatot a fináléba. Ez most is így lesz. Anikó vagy Jerzy fog nyerni.

Én már Anikónak fogok szurkolni, mert most nagyon haragszom Jerzyre azért, mert ennyire spanol azokkal, akiket eddig utált. Még ilyet mond, hogy őt Anikón kívül őszinte barátsággal várta vissza AlkeszÉVa. Ezek pont úgy fogják megvezetni ahogy Gigi. Mert ebben is egyetértek veled,hogy nem volt szerelmes belé sosem a csaj.

Szerinted Béci csinálta a feszkót villában?Mert Alkesz azt mondta, hogy most már végre nyugalom lesz. Gondolom azért örül,mert akik bent vannak abból kettő simán behódol majd neki, Anikónak meg mikor milyen kedve van. Bár remélem most már tartja magát ahhoz, amit Alkesznak mondott. Én is akkor haragudtam rá,mikor telivérezett és annak barátaival spanolt. Bécit viszont sosem tudta volna irányítani Alkesz, ezért is tartotta nagy riválisának Olivérrel együtt.

Szerinted bunkó volt a párbajon Béci? Mert Alkesz ezt mondta, de én nem emlékszem hogy az lett volna. Ami nem tetszett Béciben, az az utolsó reggeli viselkedése, hogy ő csak fellépni megy .Akkor tényleg elvetette a sulykot. Még Éva szól be, hogy nem hagyja befejezni Béci a Jerzy mondandóját. Emlékszem mikor egyszer a szavába vágott, de nem olyan szintem ahogy azt Éva szokta a párbajon. SZóval neki inkább ku.ssolni kéne. Látszott Anin, hogy milyen ideges volt, hogy azok ketten egyfolytában szidták Bécit.

Meg azt is mondta Alek, hogy ő azon gondolkozott, hogy mi a f.asztól lenne Béci erős. Annyira irritál már az a faszi. Ahogy röhög, minden idegesít benne komolyan mondom.

Nekem ez olyan érdekes volt , hogy az eddig párbajon a % abszolút nem változott semmit, de mikor a Ráczokat kellett kiejteni,akkor végig mozgásba volt. Meg ez, hogy eleinte végig változott a %,aztán utolsó 20 percben leállt. Lehet, hogy most azért dobták Bécit a döntő előtt,hogy aztán ne kelljen mosakodni,hogy ez tényleg meg van rendezve Bécinek. Árpa sok titkot elárul könyvében, lehet el kéne olvasnom:)

Ki van kiáltva Balek a győztesnek már most, de tuti, hogy az rtl másnak adja a sok ajándékot, ahogy JErzy mondaná:) Hallottad mikor a párbajon azt mondta, hogy ő is megnyerheti akár a sok-sok ajándékot?:)

Lehet, hogy azért kellett most mennie Bécinek,mert Olivérnek a héten vissza kellett mennie?! Remélem nem lesznek bent egész héten. De ez mire jó, hogy vissza tesznek olyanokat, akiket már rég kiszavaztak?!Az hülyeség, hogy Laci távozása miatt van egy szabad hét. Mert 3 hét van a játékból,abból 2 elment volna a köv. párbajra, a maradék 1 hétben pedig lehet készülni a döntőre. Most majd hallhatjuk, hogy telivér mocskolja még mindig a Bélát, hogy pofára esett stb. Remélem kiveri Aleknak az éjjel, úgyis rá van kattanva.:)

Jerzy még azt sem jegyezte meg, hogy mennyivel nyert:)Mert kicsit többet mondott bent.

Az előző vv-kben azért nem volt ennyi gyűlölködés mint most. Ez mind Olivér miatt van. Régen nem volt olyan, hogy 4 ember tábora összefogott, hogy eltüntesse azt, aki a cél személy útjában áll, vagyis Alek útjában.Olivér mozgósította Alek,ÉVa Szandi és a saját táborát, hogy szavazzon Jerzyre,aztán Szandi mégis Bécit akarta vissza. Még jó hogy már SZandi nevében is akciózik ez a b.arom.

Tegnap elmondta Béci, hogy a tetkója amit Olivér úgy kiforgatott, az az egyik kedvenc rap csapatának a neve,tehát ez nem az ő élet érzése. Gigi pedig elmesélte, hogy azt a fegyveres fotót ő csinálta, és nem olt igazi a fegyver, és csak ők ökörködtek otthon. Szóval nem éti, hogy ettől Béci miért lenne bűnöző, meg amiket rapel azokat sem tette meg. De a raperek azok nem énekelhetnek a kis virágról, és ezt meg kéne értenie az embereknek, hogy ami egy dalban van, az nem egyenlő az életével.Szurkolok Bécinek, de szerintem nem lesz sokéig nagy sikere ezzel a Rap dologgal. Mondjuk ehhez annyira nem értek, de szerintem azért annyira nem jó, hogy sokáig fen tudjon maradni. Egy darabig biztos megy majd neki a szekér.

Majd megnézem a nekedvalót a neten, mert csak az első 5 percet láttam. Volt benne a muksó, aki azt mondta, hogy az ő szemében Béci egy potenciális bűnöző jelölt.

Gondoltam, hogy sikerülni fog a sütid:)

Ha ez a kérdés is törlődne,akkor majd írok a te kérdésedhez:)

Te emlékszel arra, hogy Olivér azt mondta mikor még a villában volt, hogy ő majd Alekból fog meggazdagodni? Mert már pár helyen olvastam, hogy állítólag ezt mondta. Hát végül is ahogy kiesett egyből nekilátott.

Amiket hétvégén linkeltem, azokat eltudtad olvasni?

Ja, egyik nap láttam online, hogy Alek azt mondta, hogy ő már leveszi a kezét Éváról. Mindenki játsszon egyedül. Érdekes,hogy nem került be az összefoglalóba , hogy szeretne egyéniben játszani.

Elég rossz, hogy már nincs olyan játékos akivel végig szimpatizáltam volna. Tehát most Anikóban bízok, sajnos Jerzyben csalódtam, hogy ennyire hagyja magát befolyásolni. Kevesen vannak, így nem baj ha beszélget velük, de ez a bolond bedől az ál barátságnak és teljesen kiadja magát nekik. Kíváncsi leszek, hogy amit Évának és ALeknak mondott Gigiről,azokat elmondja-e most neki is, hogy bemehetett hozzá.

Jó éjt!

2011. ápr. 18. 22:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Bocs, de a barátom regisztrációjával írtam neked. Véletlen volt, de ez most kínos lesz, mert úgy jön ki, mintha olvasgatnám, hogy ő milyen kérdéseket tesz fel. Nem lépett ki, én meg az ő regisztrációjával nézegettem a kérdések között, így összefutottam a sajátommal, aztán láttam, hogy írt valaki, közben meg meg se néztem, hogy kinek az oldala. Hát ez most elég ciki:)

Bocsi:)

Hátha nem tűnik fel neki, hogy van a megválaszoltjai között egy neki ismeretlen kérdés.

2011. ápr. 18. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!