Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » CSAK Béci ellenes tagok!...

CSAK Béci ellenes tagok! Fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

Aki utálja Bécit,az ha teheti szavazzon Jerzyre!!!!

Jó lenne már végre ha sikerülne kinn hagyni!

Valószínű hogy én is szavazni fogok,mert már nem bírom elviselni Bécit.

Olyan unszimpatikus,és beképzelt.

Menjen már ki!

Hajrá Éva!

2011. ápr. 13. 23:30
1 2 3 4 5 6
 1/60 A kérdező kommentje:

Nem hiába írtam hogy Csak Béci ellenes tagok válaszát várom!

Aki szereti Bécit Isteníteni,annak nem itt a helye,és előre szólok hogy keményen lepontozom aki nem tud olvasni.Sajnálom.

2011. ápr. 13. 23:34
 2/60 anonim ***** válasza:
41%

úgyse értik amit írsz szegényeknek annyi eszük nincs.

szerintük szép volt kihívni jerzyt mert Bécike megmagyarázta valami hülye indokkal.

Jerzy sokkal jobb ember mint Béci, és ha ezt az emberek nem veszik észre az magukat minősíti. 100 Béci sem ér fel 1 Jerzyvel!!!

2011. ápr. 13. 23:39
 3/60 anonim ***** válasza:
70%
Béci ellenes vagyok, de nem fogok szavazni. Elvből nem szavazok soha, nekem 20 Ft-ot sem ér meg, hogy rajtam kaszáljon a tv társaság... :) Ha csupa ilyenből állna az ország mint én, egy sms se menne a tv-hez soha.
2011. ápr. 13. 23:41
 4/60 anonim ***** válasza:
75%
Nem csípen Bécit, és a párbajon Jerzynek fogok drukkolni, de ennél többet nem teszek. Szegénynek esélye sincs. Már Szandikánál sem sikerült, pedig akkor nagy felbolydulás volt a fórumokon, hogy juttasuk vissza, és az Alekosz fanok is Szandika mellett voksoltak, mégis jócskán alul maradt, pedig neki még volt azért rajongótábora is. Ebből kiindulva Jerzyért is hiába kapálóznánk.
2011. ápr. 13. 23:42
 5/60 anonim ***** válasza:
27%
kis satnya agyatokkal nem bírjátok felfogni, miért Jerzy-t viszi?:D Ssajnállak titeket, mert borzalmasan h.lyék vagyok
2011. ápr. 13. 23:47
 6/60 A kérdező kommentje:

Jól van,de talán nem ilyen vészes a helyzet!

Több hasonló oldalon is kampányolok,és meglepődnétek h mennyien akarják h Jerzy menjen vissza!

Kérdés az,hogy ezeknek az embereknek hány százaléka fog szavazni?

Nagyon ideges lennék ha Béci nyerne.Ahogy már már kijelenti h ő fogja megnyerni a Vv4-et!

Wááá kirázz már komolyan a hideg is a csávótól!

2011. ápr. 13. 23:48
 7/60 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon Béci ellenes vagyok, és felőlem bárkit kihívhatott volna akkor is Béla ellen lennék, de én 1 db sms-t sem fogok küldeni. Soha nem is küldtem. Még ha valami ingyenes netes szavazás lenne akkor igen, de így...Áhh.

Lélekben leszek Jerzy mellett :)

2011. ápr. 13. 23:52
 8/60 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=2WXpCu727tc&feature=player_em..

Gyerekek!

Van olyan akinek ez bejön?

Eskü nagyon meglepődnék!

Erre veri a nyálát?

Mikor megláttam,azt hittem valami paródia! :))

2011. ápr. 13. 23:59
 9/60 anonim ***** válasza:
23%
akkor elég műveletlen vagy
2011. ápr. 14. 00:02
 10/60 A kérdező kommentje:

Miért is?

Azért mert nem jön be ez a gyengéd kifejezéssel is sz.r zene,megint csak sz.r videó klippel?

Ha neked tetszik akkor hallgasd,és nézd egész nyugodtan,senki sem fog megszólni érte!

2011. ápr. 14. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!