Fel nem bírom fogni, hogy ki mit szeret Takács Nikolasban?!
1. félprofi, lemezszerződése van, mit keres itt? elveszi a helyet az amatőröktől, akiket még fel kellett volna fedezni (koncerttel, cd-vel, lemezszerződéssel együtt)
2. mindig ugyanolyan
3. sablonos
4. 12 egy tucat belőle
5. hol van az a csodálatos hang, amit annyit emlegetnek? rekedtes, időnként hamis
6. szövege sok helyen érthetetlen, pedig éneknél az első számú szabály, hogy a szövege ÉRTHETŐ legyen
7. rohadtul műmájer, csöpögős
8. csak a kalapos image, amivel nyerő lesz lassan (sajnos)
9. ennyi hangja bárki másnak is volt a mezőny során, nem ő a legjobb HANG. Hozzáteszem, hogy még a férfiak közt SEM.
Ezzel együtt nyeressék meg vele, csak azt nem tudom, hogy MIÉRT. Még a szemünknek se tetszik, mint ami Norbi volt, a fülünknek meg átlagos. Hiányzik egy újabb langyosvíz-tininyál előadó Magyarországnak?
Abszolút egyetértek
Én kivagyok a nyivákolásától.
Mindig úgy énekel, mintha meg akarna szakadni:S Az a mimika..
Igazi műmájer.
6 évig foglalkoztam zenével. Bocs, hogy ez most neked nem jött be.
10. pontnak még hozzáteszem, hogy a magas hangokat úgy képzi, mintha ráléptek volna a t*kére, és folyamatosan állnának rajta.
Uff, beszéltem.
És az irritáló bégetését még nem is említetted.
A Balázs Fecó számnál meg még a szöveget sem tudta.
Lemezszerződése csak VOLT(!!), de nem volt sikeres! Aki az élő műsorba bekerült szinte mindnek volt már zenei előképzettsége, egyedül NORBI-nak, de az nem is csodálom, mert neki hangja sincsen!
Kellemes hangja és hangszíne van, amit a rádióban vagy akár a tévében is szívesen hallgatnék, és én őt még nem hallottam hamisnak, nem mellesleg jól is néz ki, kedves srác! Én értetem a szövegét is! A mezőnyben neki van a legjobb hangja!
Kalapot, sapkát azért hord, mert kopaszodik és szégyenli!
27/NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!