Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fel nem bírom fogni, hogy ki...

Fel nem bírom fogni, hogy ki mit szeret Takács Nikolasban?!

Figyelt kérdés

1. félprofi, lemezszerződése van, mit keres itt? elveszi a helyet az amatőröktől, akiket még fel kellett volna fedezni (koncerttel, cd-vel, lemezszerződéssel együtt)

2. mindig ugyanolyan

3. sablonos

4. 12 egy tucat belőle

5. hol van az a csodálatos hang, amit annyit emlegetnek? rekedtes, időnként hamis

6. szövege sok helyen érthetetlen, pedig éneknél az első számú szabály, hogy a szövege ÉRTHETŐ legyen

7. rohadtul műmájer, csöpögős

8. csak a kalapos image, amivel nyerő lesz lassan (sajnos)

9. ennyi hangja bárki másnak is volt a mezőny során, nem ő a legjobb HANG. Hozzáteszem, hogy még a férfiak közt SEM.

Ezzel együtt nyeressék meg vele, csak azt nem tudom, hogy MIÉRT. Még a szemünknek se tetszik, mint ami Norbi volt, a fülünknek meg átlagos. Hiányzik egy újabb langyosvíz-tininyál előadó Magyarországnak?

2010. dec. 19. 12:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
72%
Nikolas távolról sem langyosvíz-tininyál előadó.Ez sokkal inkább illik Csabára.De elnézem neked, hogy ezt mondod, mivel valószínűleg abszolút nem értesz a zenéhez, és feltehetőleg hallásod sincsen, abból kiindulva, hogy Nikolast hamisnak titulálod.Aki hamis, az Csaba(és nem is kevésszer).Ráadásul Nikolasnak gyönyörű arca is van a szép hangjához, és mindezek mellett természetes, szerény, semmi sztárallűr nincs benne.Ő a tuti befutó, és nyerni is fog!!:-)
2010. dec. 19. 12:10
 2/33 anonim ***** válasza:
25%

Abszolút egyetértek

Én kivagyok a nyivákolásától.

Mindig úgy énekel, mintha meg akarna szakadni:S Az a mimika..

Igazi műmájer.

2010. dec. 19. 12:10
 3/33 A kérdező kommentje:

6 évig foglalkoztam zenével. Bocs, hogy ez most neked nem jött be.

10. pontnak még hozzáteszem, hogy a magas hangokat úgy képzi, mintha ráléptek volna a t*kére, és folyamatosan állnának rajta.

Uff, beszéltem.

2010. dec. 19. 12:13
 4/33 anonim válasza:
27%

És az irritáló bégetését még nem is említetted.

A Balázs Fecó számnál meg még a szöveget sem tudta.

2010. dec. 19. 12:15
 5/33 anonim ***** válasza:
80%
De szerencsére nem rajtad fog múlni, hogy ki nyer:-) Nem tudom, mivel foglalkozhattál 6 évig, de őszintén szólva nem is érdekel, mert azzal, hogy hamisnak nevezed Nikolast, elárulod, hogy semmi hallásod. Te hallottad énekelni Csabit tegnap?Alig bírta kiénekelni a hangokat...
2010. dec. 19. 12:15
 6/33 anonim ***** válasza:
72%

Lemezszerződése csak VOLT(!!), de nem volt sikeres! Aki az élő műsorba bekerült szinte mindnek volt már zenei előképzettsége, egyedül NORBI-nak, de az nem is csodálom, mert neki hangja sincsen!

Kellemes hangja és hangszíne van, amit a rádióban vagy akár a tévében is szívesen hallgatnék, és én őt még nem hallottam hamisnak, nem mellesleg jól is néz ki, kedves srác! Én értetem a szövegét is! A mezőnyben neki van a legjobb hangja!

Kalapot, sapkát azért hord, mert kopaszodik és szégyenli!

27/NŐ

2010. dec. 19. 12:16
 7/33 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen emberek, mint Nikolas, mindig megosztják a közvéleményt, mert az emberek IRIGYEK...a tehetségére, a küllemére, és kígyót-békát kiabálnak rá.De ettől függetlenül ő fantasztikus, és be is fog futni.
2010. dec. 19. 12:17
 8/33 A kérdező kommentje:
Csabiról nem beszéltem, Csabi sem a kedvencem. Mint ember, ő szimpatikusabb, mint előadó is hatalmas, de mint HANG, ő sem az igazi. Viszont nem őt tolják ezerrel, hanem kalapos barátunkat, ezért őt foglaltam össze most.
2010. dec. 19. 12:18
 9/33 anonim ***** válasza:
17%
Kovács Katival szörnyű volt Nicolas
2010. dec. 19. 12:18
 10/33 anonim ***** válasza:
Miért, hol tolják ezerrel Nikolast?
2010. dec. 19. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!