Az x-faktor közös produkciói miért nem élőek?
Figyelt kérdés
Vagyis inkább az érdekelne,hogy a műsor előtt veszik fel,amikor már ott van a közönség vagy már műsor közben,de akkor csak tátognak a már előre felvett dalra?2010. nov. 30. 15:11
1/8 anonim válasza:
Na, erre én is kíváncsi vagyok. Látom, nem csak nekünk tűnt fel. Viszont tisztességes a csatorna, mert az "élő" felirat is le van véve, nem csak az öltözetük más a versenyzőknek.
2/8 A kérdező kommentje:
az is furcsa,hogy például Tótha Gabinak is levették a feliratot,a produkció után viszont a mikrofonba élő hanggal megköszönte,utána az after x-ben,azt mondta,hogy ő megtiszteli a közönséget azzal,hogy élőben énekelt...
2010. nov. 30. 17:03
3/8 anonim válasza:
Tudtommal ezeket a produkciókat az ÉLŐ műsor elött veszik fel, és lehet h ott élőbe nyomta le Gabi, viszont 2órával ezelőtt... CSAK HALLOTTAM, nemtudom h így van-e :D
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Feltételezem, hogy valóban a jelen lévő közönség előtt élőben énekelnek, de az adásban már felvételről megy. Nem értem, hogy miért? Lehet, hogy többször is előadják, és a legjobban sikerültet vetítik le?
A fene sem érti, én főleg nem.
5/8 anonim válasza:
Mondok jobbat. Belső infók szerint az éneklés is többször fél/teljes-playback,
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem több tízezer ember csalódna,ha tényleg nem élő lenne:(
2010. nov. 30. 20:42
7/8 anonim válasza:
Talán azért, hogy a közös produkciók tökéletesek legyenek.
Meglehet többször is felveszik, és a legjobbat adják le.
Viszont az önálló éneklések szerintem biztos nem playbackről mennek. Legalábbis olyan béna előadások voltak már (lásd Dorka többszöri leszerepelése), hogy kizárt, hogy az playback volt.
8/8 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval egyetértek.Valójában azért megy playbec-ről ,hogy még véletlenül se rontsák el ,mert ha az egyik elrontja már dől az egész ,és ezt szeretnék elkerülni.Csak azt szeretném tudni ,hogy Tabáni élőben énekelt-e ,mert nekem nem úgy tűnt,bár lehet azért ,mert már anyira képzett mára hangja ,hogy úgy tűnhet playbec-el:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!