Mi van itt? : S (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nicolas-nak kellett volna kiesnie!
Semmi extra sincs benne!
Lehet h Norbinak nincs kiemelkedően jó hangja, de legalább egy igazi egyéniség a színpadon.
Ellentétebn a dögunalmas, beképzelt Nicolastól.
Norbi sokkal szimpatikusabb!!
Így van a Vastag testvérek csakis azért maradnak mert a tinip.csák bennt tartják őket.
Ott van a hietetlenül tehetséges Dorka,a hihetetlenül tehetséges Nikolas és az ismét hihetetlenül tehetséges Wolf Kati.Dorka kiesett a tinip.csák miatt akik nem tehetséget néznek hanem azt hogy cukcsíí vagy nem cukcsíí a Tomika.Mert ha cukcsí akkor felteszik a szemellenzőt és csak az a fontos hogy jajj de helyes.És akkor ilyen embereknek kell párbajozni mint a WOLF KATI és a TAKÁCS NIKOLAS..chh..
És a legfelháborítóbb hogy mindenki a Norbit szajkózza.Mert hogy van egyénisége.De bazz.Énekelni nem tud,és ezt minden adásban be is bizonyítja.
Felháborító hogy olyan tehetséges lányoknak kell kiesni mint a Nyári csajok.Mert oké nem voltak szimpatikusak nekem sem,de könyörgöm ez nem egy szimpátia verseny hanem tehetség kutató.És Ők tehetségesek voltak.Illetve most is azok.
És még mindig ott vannak azok a b.zi Vastag testvérek meg az idióta Norbi.
Ez jellemzi a magyarokat.Ez Magyarország!Büszkék lehetünk magunkra!Még egy k.rva tehetségkutatót sem tudunk normálisan "levezényelni"
Meglehet nézni a Német X-faktort micsoda színvonalas.
N/18
Norbit nézni jó,Nikolas-t hallgatni is:)
Az otthon hallgatott CD-n nem látszik a táncika,a show....
Csak hallgassátok meg Nikolas 1-1 videóját csukott szemmel a youtube-on!
A Vastag testvérek szerintem a legtehetségesebbek, fantasztikus hangjuk van, és egy olyan figura, mint Nicolas (mert ugyan jól énekel, de halál unalmas már, hogy mindig ugyanolyan) a nyomukba sem érhet!!!
Én őt, meg Vecácskát küldeném sürgősen haza, mert fájdalmas már őket hallgatni! Veca szintén ügyes, de a hangja rettenetes, főleg a magas hangoknál.
És igen, ideje lenne lassan Norbi távozásának. Pedig egyébként nagyon csípem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!