Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egyetért valaki velem abban,...

Egyetért valaki velem abban, hogy a Keresztes Ildikó csak, , elrontja, , a mentoráltjait?

Figyelt kérdés
Már szúrja a szemem,hogy állandóan nagyképűsködik,hogy ő mennyit tett értük meg minden.Van énektanáruk,stylistjük,akkor ő mit csinál?Választ nekik egy nem hozzájuk illő dalt...vegyük csak tegnap Norbit vagy Nikolast.
2010. nov. 14. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Ildióval kapcsolatban nekem is ez a véleményem. Bár Nikolassal szerintem nem volt gond tegnap se, de a Norbit hogy engedhette fellépni azzal a számmal? Ütött belőle, hogy szegény Norbinak nincs is nagyon hangja. Gondolom azért választotta, mert hogy Charlie is rekettes hangu, na de attól még nem hamis, de nem igaz, hogy a próbák alatt nem hallotta, hogy mennyire sz.arul énekli Norbi. Ennyire nem lehet elfogult. Szegény Tomira is ráeröltette azt, ami nem állt jól neki, és ha ezt szóvá tette valamelyik mentortársa, akkor meg kiborult ahelyett, hogy elgondolkozott volna rajta. És mégis neki egyedül van meg még mind a 3 versenyzője.
2010. nov. 14. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
én egyetértek :)
2010. nov. 14. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én azért nem értek egyet 100%-osan. Tény, hogy többször is mellényúl dalválasztásnál, de azt azért ne felejtsétek el, hogy valószínűleg nem tart pisztolyt a versenyzők fejéhez, hogy mindenáron azt énekeljék. Van beleszólásuk a versenyzőknek.

Ráadásul ő az egyetlen, akinek mind a 3 mentoráltja versenyben van még.

2010. nov. 14. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem rajta múlt,hogy bennt vannak még mind3-an...
2010. nov. 14. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hétfön a Mariann volt a Morning showban és azt mondta,hogy ők felírnak pár számot amit szivessen elénekelnének a mentor kiválaszt egyet és egyeztetnek.Norbinak nincs hangja teljessen mindegy mit énekel.
2010. nov. 14. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled!

Nem azért vannak szerintem bent még mindhárman, mert a Keresztes Ildi olyan jó mentor, hanem mert sokkal több lány szavaz mint pasi! Így a fiúk több szavazatot kapnak mint a lányok!

2010. nov. 14. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondoltam, hogy ahogy viselkedik a Keresztesi, az embernek szinte kedve van ujjat húzni vele és rosszat mondani a mentoráltjaira. És szerintem ezzel így lehet Geszti és Malek is. És a Keresztesi durva reakciói miatt olyanokat mondanak a műsorvezetők pl. Nicolasnak, hogy milyen kemény kritikát kapott! Hát az még nagyon messze állt a kemény kritikától, amit mondtak neki, csak attól érződik végül keménynek, ahogy leugatta őket Keresztesi.
2010. nov. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!