Mi ennek a mesének a címe?
Figyelt kérdés
Régen ment a Minimaxon, de nem egészen kicsiknek szólt, hanem inkább 10 éveseknek, vagy idősebbeknek. A főhős egy malac volt, aki detektív volt, és az asszisztense pedig egy kutya volt. (Kutya nem biztos, de lány volt, a malac meg fiú.) A malacon mindig barna kalap volt és ugyanolyan barna ballonkabát, asszisztensén meg nem emlékszem, de a szőre sárgás-barnás volt, a haja meg kék. Emberien viselkedtek, mert két lábon álltak és értelmeseket beszéltek. Minden részben a városuk sok rejtélye közül oldtak meg egyet. Majdnem az összes rejtélynek köze volt egy, a föld alatti barlangokban lakó, ijesztő maszkot viselő, titokzatos alakhoz. Tvben már évek óta nem adják, én meg elfelejtettem a címét. :S Előre is köszönök minden segítséget! ^^2010. aug. 11. 18:04
1/5 anonim válasza:
Nem a Tesz-Vesz városra gondolsz?
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :( Leírás alapján tényleg hasonlók, ezt el kell ismernem. ;) De "értelmeseket beszéltek"-en azt értettem, hogy, hát, nem a Tesz-vesz, meg a Cirmos szintjén, hanem picit emeltebben. :) És az enyém már több éve nincs a Minimaxon, ezek meg még frissebbek. :(
Úgyhogy továbbra is jöhetnek ötletek. ;)
2010. aug. 14. 20:30
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez lesz az!! Nagyon, nagyon szépen köszönöm!! :D <3
2010. aug. 18. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!