Tetszik nektek ez a video?
2010. jún. 29. 14:38
1/20 anonim válasza:
xD vannak benne rohadt vicces részek... :D
2/20 A kérdező kommentje:
ezt kire érted a starling knightra?
2010. jún. 29. 16:48
3/20 A kérdező kommentje:
hoppá másikhoz akartam írni mind1
2010. jún. 29. 16:51
4/20 anonim válasza:
Amit a srác csinál az vicces..Sterlinget egyébként én sem nagyon bírom, de nincs vele komolyabb bajom...
azok a viccesek, mikor elkezdi, hogy:
Nem egy, nem kettő, hanem..de kettő.... xD
Meg amikor nézi az interneten nézi, az nagy!!! :D
5/20 A kérdező kommentje:
ja én vagyok darkerlomy egyébként :P csak kíváncsi voltam mit írnak ide ha hiszik én is csak úgy láttam. :P Amúgy köszi örülök hogy tetszik :D
2010. jún. 29. 21:24
6/20 anonim válasza:
Hatalmas!!! XD fogalmam sem volt ki ez, de most már általad tudom XD THX!!
Am csak úgy megkérdezném hogy kiket szeretsz például?
7/20 A kérdező kommentje:
nincs semmi bajom starling knightal egyébként :D csak haverommal nem akartunk unatkozni egész nyáron ezért kitaláltuk ezt. :D Ha tényleg tetszett íratkozz fel légyszí
2010. jún. 29. 22:28
9/20 A kérdező kommentje:
ok köszi ha elérjük a 10 feliratkozót akkor lesz új rész (de azt találtam ki lehet hogy eleve 3at felrakunk kinek mi tetszik :D)
2010. jún. 29. 22:31
10/20 anonim válasza:
Végezzünk közvéleménykutatást! :D
én arra szavazok hogy rögtön rakjatok fel 3-at :D
többiek? :)(még mindig az előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!