Mit tudtok Innáról? Mi van vele?
Tegnap mondta a barátnőm,hogy meghalt egy autóbalesetben és részeg volt.Ma már az egész évfolyam erről beszélt,hogy meghalt.Állítólag a popcornba benne is volt...Remélem nem igaz a hír,szeretem,nagyon jól énekel.De az jutott eszembe,hogy ha tényleg meghalt akkor benne lenne az Interaktívba,Fókuszba,Aktívba esetleg a híradóba.Az újságok is ezekkel lenne tele no meg az internet.Én magam sehol semmit nem hallottam,nem láttam róla.
Most mi van?Ti tudtok valamit?
szomjan halt:(
szomjas volt nagyon, mondta hogy INNA de nem adtak neki, szóval most az új művészneve: enne
első:látom,Te sem veszed észre,hogy nem vagy humoros.
második:jelöld be,hogy bajod van a kérdéseddel,lesz.rom.Tudom olvastam a másik ilyen kérdést is,de egyértelműen nem tudtam meg belőle,hogy mi a szitu azért tettem fel én is a kérdést.
harmadik:nagyon remélem h csak valaki nagyon unatkozott és kitalálta ezt a baromságot.
én megtudtam belőle egyértelműen
és hogy szóljak
az első és a második ugyanaz
és eztis az írta aki az első kettőt:D
nem halt meg!
ez a hír már nyár óta terjed, de október elején Pesten lépett fel... szóval tuti, hogy él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!