Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek róluk?

Mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés

Egy angol fiúbanda. Nem x-factorral lettek híresek,hanem kemény munkával. Mi a véleményetek a hangjukról?

[link]

ha nem jó a link , szóljatok , mert telefonról írok . :)

2012. nov. 20. 14:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is a kedvenc bandáim között vannak, legalább ők megdolgoztak a sikerért nem mint a One Direction, aki elénekelt pár csöpögős számot az angol X-faktorban aztán az egész világ a lábuk előtt hevert. Sokszor sajnos lenézik a The Wantedot éppen az 1D miatt. :( Még jós számuk szerintem a Gold forever és a Heart vacancy is. A The Wantedon kívül még nagy kedvencem a Big Time Rush és a 5sta family is, habár a 5sta family orosz én nagyon bírom őket is ;)
2013. máj. 12. 19:44
 12/29 anonim ***** válasza:
43%

hát utolsó, előbb fogom obama hátsóját törölni, minthogy igazat adjak neked :D

a one direction is megdolgozott a sikerért. pl vegyük Liam-et, aki másodszorra jelentkezett az x-factorba és úgy került össze a másik 4 fiúval. Niall úgy oszlopos tag, hogy a menedzser ki akarta venni a csapatból, de sokat kellett teljesítenie, hogy maradjon. Harry annak ellenére is az egyik legnépszerűbb tag, hogy kusza magánélete van. Amit valljunk be, nem könnyű titokban tartani.

plusz ellenálltak a gyűlölködőkkel szemben, a legjobbat nyújtották a számaikban.

és szerintem nagyon nagy szám, hogy szólóként indult mindegyik fiú és harmadikok lettek, ma már világhírűek a többséggel szemben és hivatalosan is 3 éve léteznek bandaként. pl aki nyert 2010-ben az angol x-factorban, hol van most? sehol! talán a nyertesek közül a little mix tartja magát, leona lewis és alexandra burka viszont csetlik-botlik az iparban. a többiek? steve brookstein,leon jackson,stb? a hatodik évadban második helyen végzett olly murs,ő is úgy ahogy jól halad.

mellesleg, ha belehallgatnál pár dalukba (ajánlom az Another world-t, Rock me-t vagy She's not afraid-t), akkor már nem gondolnád azt, hogy csak nyálasakat énekelnek. sőt, egyes dalaik eleme kicsit perverz ;) de ez 20 éves srácoknál így szokott lenni.

szóval,kérdés van?

2013. júl. 26. 03:34
 13/29 anonim ***** válasza:
*burke
2013. júl. 26. 03:35
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

visszatérve a TW-hez. nos, nagyon szánalmas, hogy mikkel próbálnak kitűnni. a többség úgy ismerte meg, hogy 'a One Direction riválisa'. ami szerintem elég gáz. na meg az a boxmeccs vagy mi..

arról a max gyerekről süt a 'bunkó vagyok, ne nézz rám,mert beperellek' fej,és amit eddig láttam, abból az derült ki, hogy nagyképű. a jay vagy ki frizurában másolja harryt, nem is tagadhatja. meg az a siva...úgy irritál, ahogy van. olyan az arca, mintha agyon lenne plasztikázva és zaynt koppra utánozza. nem hogy abban, hogy véletlenül olyan hasonló származású mint zayn (zayn félig pakisztáni,siva félig sri lankai), de a stílusát eltekintve is coppy. nathan skykes vezetékneve ismerősen cseng, talán azért mert úgy hangzik, mint harryé: styles. furcsa véletlen? talán.

szóval, nem, nem bírom őket. akárhogy erőltetem. azok után már nem is próbálom, hogy láttam részletet a TWL valóságshowból. ha az tényleg a valóságot tükrözi, inkább menekülök tőlük.

2013. júl. 26. 04:02
 15/29 anonim ***** válasza:
Kedves 12-13-14. hozzászóló! Tudom, hogy te írtad mindegyiket, de magasról teszek a véleményedre!!! Kit érdekel, hogy milyen szörnyűségeken kellett átmennie a drága 1D-nek?! Ha nem lett volna könnyű dolguk, akkor most nem itt lennének, ahol vannak. Más bandák/énekesek/énekesnők épp az ilyen 'divatmajmok' miatt szorulnak háttérbe!!!! De azért, ha már a másik nagy kedvencét osztod azt is vedd figyelembe, hogy a tied sem egy tökéletes banda! Lássuk csak: 1. a számaik nagyon fülbemászóak, ezt nem is csodálom, hiszen egy 'nagy gépezet' van a hátuk mögött, aki az összes számukat írja, vagy épp világsikerű számokat dolgoznak fel -> lásd. One Way or another vagy forever young, 2. az általad említett 'Rock me' című szám nem nyálas???, akkor mi?, mert nálad, ahogy olvastam a hozzászólásod nagyon nagy baj van :D. Na és azzal meg pláne mi baj van, ha a TW kihívta a kis 'divatmajmokat' egy boxmérközésre?! Talán félted őket?! Jah, igen, van is miért!!! >_< Majd, azért szeretném megnézni, hogy hol lesz a 1D kb. 2-5 év múlva, mikor a The Wanted a csúcson éli az életét??!! És szerintem a The Wanted Life-val sincs semmi gond, miért játszanák meg magukat, mint a One Directionosok?? Azért azt is vedd figyelembe, hogy a One Direction rajongói tábora 10-19 éves tinilányokból áll ki, míg a The Wantedé ennél tágabb körű és azért vannak köztük fiúk is!!! Az meg agyrém, hogy ilyen összefüggéseket keresel: "nathan skykes vezetékneve ismerősen cseng, talán azért mert úgy hangzik, mint harryé: styles. furcsa véletlen? talán" és Magyarországon sem lehet Balogh meg Balog vezetéknevű ember mert ez már túl gyanús lenne, nem?? Amúgy meg, ha már így elkezdted fikázni a The Wanted tagokat, akkor én is már had mondjak valamit: 1) a Zayn és a Harry is úgy néz ki mint valami utcasarki drogos a sok tetkojával, 2) Harry hajába már a gólyák is belefészkelhetnének, van ott nekik elég hely, 3) Niall undorítóan viselkedik {pukizik, böfög}, biztos az édes pici anyukája nem tanította meg neki az illemet 4) Niall tényleg nem a legjobb énekes a Földön, jobb lett volna, ha kirakják a szürét a bandából, csak ő az 1D "szőkehercege" :D. Nah, ugye, látod már, hogy mindegyik banda tagjait lehet cikizni, fikázni?!?! Mellesleg te valamit nagyon keversz, mert minden bandát úgy emlegetnek, hogy a 'One Direction riválisa', mivel ez az egy szánalmas banda (a 1D) háttérbe szorítja a őket a szemetükkel, a maszlag zenéjükkel. De most ahogy hallottam róla a One Direction is bevágodott a filmiparba, biztos kezdték elveszíteni a nagyközönségüket :) Meg azért a 1D nagy adakozása, adományozása is szánalomra méltó, eljátsszák a rajongók előtt, hogy ők itt az új 'Teréz anyák' azt segítenek a rászorulokon, de kit tudja nem-e nyúlják le a segéylpézeket?! "szóval,kérdés van?" Nincs?, ne is legyen!!! :DDDD
2013. júl. 26. 10:30
 16/29 A kérdező kommentje:

Kedves Tizennegyedik, hangosan felnevettem a kommenteden.

Ilyen ostoba vagy, vagy csak provokálni akarod az embereket?

A The Wanted az One Direction előtt alakult meg.

Max szerintem a világ legaranyosabb férfija, nem értem miért hiszed úgy, hogy egy k_csög. Iszonyatosan kedves és vicces.

Jay nem másolja Harry haját. A logikád szerint mindenki, akinek göndör haja van, az másolja Harry-t? Ideje beperelni pár millió embert, kislány.

Sivához kapcsolódóan: Hasonló származású? Az egyik PAKISZTÁNI-Brit a másik meg Sri-Lankai-Ír. Tényleg, ez a kettő nagyon hasonlít. Most megint, szidjunk mindenkit, aki hasonló származással rendelkezik mint Zayn.

Nathanra tényleg annyit tudtál csak írni, hogy "hasonlít" a vezetéknevük? Túl erősen próbálod rájuk bizonyítani, hogy másolnak, és nem veszed észre milyen nevetséges vagy.

Mellesleg egy Twitter-Fight-ot se ők kezdtek, hanem egyszer Zayn, másodszor meg Louis.

Nem tudom, hogy tudsz-e angolul (feltételezem nem), de ha mégis, ezt érdemes lenne elolvasnod:

[link]

#JaysusRules

2013. júl. 26. 11:38
 17/29 anonim ***** válasza:
43%

xDDDDDDDDD na megjöttek a TW fanok. hagyjuk már, magyarázzátok a tésztát. elmondom nektek, hogy akárhogy véditek a tw-t, valljátok be, ha olyan jó lenne az, amit csinálnak, akkor több rajongójuk lenne. plusz ha nem piszkálnák az 1D-t.

én nem azt mondtam, hogy most nathan másolja harry hasonló hangzású nevét, csak furcsa... de most komolyan, helyezzétek már zaynt és sivát egymás mellé, tökre hasonlítanak. az egyik pakisztáni-brit, a másik sri lankai-ír. sok különbség nincsen.

és csak úgy tudatom veletek, az eddigi natorok közül a tw fanok a legbunkóbbak, már bocsánat. miért? nos, megnéztem pár tw rajongó kommentjét az 1d-ről és jobban ócsárolják, mint a directionerek a tw-t, ami elég durva. már csak a rajongó tábor méretéből is tekintve.

tudom, hogy ti is lehordjátok az 1d-t, mert megdöntötte a vevo rekordot (24 óra alatti megtekintések). és az is fájhat nektek, hogy míg a walks like rihanna 2 hónap alatt hozott össze 10 millió megtekintést, addig a best song ever 2 nap alatt már 24 milliót (amúgy 24 órán belül 10 millió 900 ezret). mit tagadjunk, brutális arány. ennek ellenére mégis abban a hitben éltek, hogy a tw mennyivel jobb.

akárhogy tagadjátok, látni lehet maxon hogy milyen. eléggé értek az ember ismerethez. és ő is azok közé tartozik, akiken lehet látni a személyiségét. meg kell hogy mondjam, én pl legyintettem louis-n hogy áhh, unalmas alak viszont kiderült hogy nagyon jó fej. szóval nála nem az a helyzet, mint maxnál.

komolyan azzal jöttök, hogy niall fingik vagy böfög? :"D úristen, ti nem szoktatok? és azt tudjátok, hogy niall egész nap eszik és erről is híres? ééés ha valaki naponta legalább 10x eszik, akkor szerintetek nem termelődik gáz? mellesleg, fiúkról beszélünk, mit csodálkoztok?! (nekem meg a padtársam nyugodtan közölte velem kielégítési szokásait...na és? ilyenek a fiúk! néha gusztustalanok, de ez van!)

nem értem, mi bajotok harry hajával, hiszen túrni való (:$) és már nem olyan, mint régen. már egyenesebben hordja, más frizurával. akárhogy szidhatjátok, egyértelműen inkább olyan sérójú srácot választanék, mint harry és nem egy emós vagy ecsetszerű hajú fiút...

tetoválások. pff.. mintha a férfiak többségének nem lenne. hogy mennyi van rajtuk, az az ő döntésük, úgy érzik jól magukat. sőt, nekem tetszik is minden egyes tetkójuk :) az 1d-ben csak niallnak nincsen, szóval őt hagyjátok békén. louis tetoválásai is szuperek, nem olyan közönségesek, mint azoknak a hapsiknak, akiket ismerek. liam egyik tetkója meg nagy jelentőséggel bír (4 nyíl), ami a másik 4 fiút jelenti. szerintem nagyon kedves gesztus.

ők egy klassz csapat. akárhogy lepontozhattok, fintoroghattok, szidhattok, mérgetekben válaszolgathattok, de ők a legjobb banda a világon. mielőtt elítélnétek, szólok hogy sokáig én sem bírtam őket. mikor meghallottam pár számukat, enyhült az utálatom. majd fokozatosan felengedtem. a fordulópont egy fanfiction elolvasása volt. akkor gondolkodtam el: mit szeretnek annyira bennük? hogy tudnak ilyen jó kitalált sztorikat írni róluk? utána néztem és rájöttem: mert szinte mindegyiknek van valóságalapja. aztán sejthetitek, hogy egyre jobban megkedveltem őket.

tanulság: NE UTÁLJÁTOK ŐKET FÖLÖSLEGESEN. nem tudhatjátok, mikor érkezik el nektek is a fordulópont. persze sejtem, hogy sosem fogjátok imádni őket, csak NE utáljátok. ha viszont makacsak vagytok, rendben, dugjátok a fejeteket a homokba. és ne higgyétek azt, hogy én nem próbáltam megszeretni a tw-t. erőlködtem, de hogy nem jött össze, az már más dolog. talán azért, mert egyszerre nem szerethetsz ugyanúgy két bandát. úgy értelmezzétek, ahogy akarjátok. viszont abban biztos vagyok, hogy MEGINT félre fogjátok érteni a mondanivalómat xd

ui: örülök, hogy rájöttél, én írtam a többit is :D de nehéz volt kitalálni.

én megkíséreltem NORMÁLISAN, ÉRTHETŐEN, NEM BUNKÓN leírni az álláspontom. hogy ellenkezni fogtok, az tuti.

xX

2013. júl. 26. 14:41
 18/29 anonim ***** válasza:

Nah, látom már, megint egy Directioner osztja itt az észt. Kedves 17. "kommentelő" meglátszik, hogy Directioner vagy, mert azok szoktak oldalakat irkálni a másiknak, hogy meggyőzzék azt a saját igazáról, gratulálok, elmehetnél hittérítőnek, ott oszthatnád az észt, hozzáteszem feleslegesen. De azért a figyelmedbe ajánlom ezeket a kérdéseket is, ezekre mit tudsz szólni, vagy ezek is valamiféle aljas rágalmazások?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4636915-one-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4617439-ezt-..

2013. júl. 28. 14:31
 19/29 anonim ***** válasza:
előzőnek: és azzal mi a probléma? :) írtam is hogy directioner vagyok, na és? kit zavar? a tw-sek meg az 1d-s dolgok alatt szokták magyarázni a szitut. ez így szokott menni, már jó ideje...
2013. júl. 28. 16:18
 20/29 anonim ***** válasza:
'Már jó ideje' ??? Tényleg, de a Directionerek osztják a másiknak az észt állandóan, ha pl. nem épp 1D rajongó. Most ezen a nem csak a The Wanted-osok-nak szóló észosztásról beszélek, hanem pl. Rushereknek is szokták, meg rockbanda kedvelőkne, nah mind1, egy szóval minden olyan rajongónak osztják, aki olyan megjegyzést ír ki, amiben kijelenti, hogy ő nem bírja az 1D zenéjét. Tessék, puff :D erről van itt szó :)))))
2013. júl. 29. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!