Mit gondoltok SP-ről?
Énsem kedvelem,ráadásul hangja sincs, amiket a youtube.on meghallgatsz, az mind számítógéppel van "kijavítva". keress utána youtube-on a nagy duett-nek.
látni fogod h iszak eszterrel énekel.be fogsz sz*rni a röhögéstől, olyan rossz hangja van a csávónak.
xdddddddddddddddddd
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:31
bejön, mi? :D
Annyira szánalmasak vagytok ,hogy az már nekem fáj -.-
AZ VOLT A KÉRDÉS HOGY MIT GONDOLSZ RÓLA! NEM AZ HOGY SZERINTED MILYEN A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGA!
Gondolom nehéz felfogni a kérdést,csak nem tudom,ha nem érted pontosan hogy mit kérdeznek ,akkor miért válaszolsz? Magatokat égetitek ostobák...
Mellesleg túlzásba viszitek ezt az egész SP-témát,az egész ember nem ér ennyit. És főleg hogy "állítólag" mindenki annyira utálja,csak az a gond ,hogy mindig vele foglalkoztok,így miattatok tudja fenntartani a kis karrierjét.
Én személyesen nem ismerem el mint zenészt, magánemberként nem ítélem meg mert nem ismerem, külsőre egyáltalán nem tetszik. Azt viszont elismerem,hogy amit csinál azt jól csinálja ,mert még mindig itt van...
Amúgy meg egy hisztérika,aki nem viseli jól a negatív kritikát és ez idegesítő.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!