Natalia Oreiro-tól szeretnék autogramot kérni! Mi az autogramcíme?
Natalia Oreiro
Besaras 2296
C. P. 1429
Capital Federal
Buenos Aires
Argentina
ne nagyon reménykedj, hogy válaszol... a sztároknak erre nem szokott ideje jutni
de azért segítek neked egy kis spanyol levéllel (remélem nem lesz benne hiba:D)
Querida Natalia,
Soy una chica húngara de ....anos (a .... helyére írd be,h hány éves vagy), desde que era nina soy tu aficionada, me gustan mucho tus telenovelas y canciones. Podrías enviarme una foto firmada por ti? Estaría muy feliz! Muchas gracias por leer mi carta, estoy esperando tu respuesta con la foto! Un saludo y besito desde Hungíra, ..... (aláírás)
mi correo es: ..... (címed)
tényleg remélem,hogy ninsc benne nyelvtani hiba, rég nem használtam már a spanyolt :D
Ohh, nagyon szépen köszönöm, igazán aranyos vagy!!!! Köszönöm!!!!
Leírnád még azt is, h pontosan mit jelent? szó szerint.. :)
magyar fordítás:
Kedves Natalia,
Én egy ... éves magyar lány vagyok, és kiskorom óta a rajongód, nagyon szeretem a sorozataidat és a dalaidat is. tudnál küldeni magadról egy aláírt fényképet? nagyon boldoggá tennél! köszönöm,hogy elolvastad a levelem és várom a válaszod a fotóval. puszi és üdvözöllek Magyaro.-ról, ... aláírás
a címem ....
ha valami mást is akarsz még beleírni szólj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!