Miért tartjátok Jerzy-t butának?
Vannak olyan emberek akik nem hülyék de mivel nincs elég szókincsük nem bírják jól kifejezni magukat, na a Jerzsy pont nem ilyen.
Egy épkézláb mondatot nem halottam még tőle
Azért azt hozzá kell tenni, hogy Jerzy magyar-lengyel. Így nehezebben jöhetnek a szájára a szavak, ha pl hiába tud rendesen magyarul, de nem itt élt, akkor nehezebben fogalmaz, nekem van egy ismerősöm aki ugyanígy van ezzel.
Amúgy tényleg nem egy észlény, de egyetértek a kérdezővel, mert Szandika szerintem még butább, Béci pedig ugyszint, mert nagyon nehéz a felfogása, kb ugyanolyan mint Jerzy, csak neki nincs mentsége.
Anikó nem buta, hanem ostoba, az nem ugyanaz. (rosszabb)
13:12
Igazából egyedül azzal nem értek egyet ebben a hozzászólásban, hogy Szandika butább. Mostanában irtó balfék módon viselkedik, de korábban néha megdöbbentően egyszerű és lényegretörő módon tudott kifejezetten BÖLCS dolgokat megfogalmazni. Szóval ő megint inkább valamilyen más kategória. Ezt már mindenki találja ki maga.
Szandika és Gombi nagyobb értelmi szinttel rendelkezik mint Jerzy. Anikót személy szerint utálom, nem tetszik a stílusa, az egész valóvilág banda olyan mint egy csapat 12 éves.
na de visszatérve Jerzyre: nemtud elmondani egy normális mondatot. Mikor valakinek beszédet mond a párbajon, nemtudja megfogalmazni a mondatait, diszleksziás, és még okosabbnak tartja magát a többinél?:O
Na ezért ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!