Norbi igen, Csaba nem. Sztem Szabó Mariann is cigizik, de a többiről fogalmam sincs :D
2010. dec. 25. 20:36
4/38 anonim válasza:
Tomi nem.
2010. dec. 25. 20:40
5/38 anonim válasza:
Feró:)
2010. dec. 25. 22:39
6/38 anonim válasza:
én onnan tudom,hogy Veca cigizik (sajnos :S) hogy volt valamilyen újság (már nem tudom milyen) ahol írtak az X faktorosokról,hogy ki milyen viszonyban van a másikkal az x faktorosok közül,és Veca képe alá,volt írva egy mondat ami kb így hangzott: Nemtommilyen Marian (persze itt volt vezetéknév csak most nem akarok rosszat írni xD)"mivel a lányok közül ketten csak ők cigiznek,így a teraszon cigizés közben eltöltött beszélgetések összehozták őket" persze nem ilyen érthetetlenül fogalmazták meg,csak már nagyon régen volt és fejből most így tudtam legépelni. de én nagyon remélem,hogy nem igaz O.o (bár nem hinném,hogy ekkorát hazudna egy újság)
2010. dec. 26. 00:21
7/38 A kérdező kommentje:
Én ugy hallottam hogy a Csabi is cigizik.
A Tomiról meg nemtudom egyszer láttam cigizni(ami nembiztos h függőség) itt van róla a vidi:
ha valaki tudja h csabi cigizik-e azt elárulhatnáá:)
2010. dec. 26. 00:43
8/38 anonim válasza:
omg :) Veca nem cigizik értsétek meg :))) Mimi.. hát ő biztos, hogy nem :D Tomiról se nagyon tudnám elképzelni, bár lehet, Csabi szerintem cigizik :D
Norbi 100% hogy cigizik :) nem is tagadja
Szabó Mariann sztem cigizik.. nagyon elképzelhető:D
a többiekről nem tudok és mégegyszer:
VECA NEM CIGIZIK!!!
2010. dec. 26. 07:53
9/38 anonim válasza:
első vagyok,a storyban volt Veca
aztán lehet,hogy ez is csak kitalált dolog...
2010. dec. 26. 08:19
10/38 anonim válasza:
Hát ez a vidi...Én Tomiról nem gondoltam volna :D (Jó, mondjuk nincs ráírva az emberre, hogy cikizik-e vagy nem) de meglepődtem most. Ezek után bárki cigizhet... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!