Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mik voltak a kosarak amiket...

Aniii2001 kérdése:

Mik voltak a kosarak amiket Cortez kapott?

Figyelt kérdés
6. rèszben mondja Cortez Reninek ,hogy életem összes kosarát tőled kaptsm .Mik voltak ezek a kosarak? Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 9. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem érti ezt senki? Azt jelenti ha valaki kosarat kap,hogy visszautasítják. (Amit Reni nem annak szánt egyébként)
2014. máj. 9. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudja mi az ha valaki kosarat kap, csak arra gondol, hogy mikor voltak ezek nem? :) Például akkor is mikor Reni kapta a nyakláncot akkor Cortez elment, és nem tudtak beszélni... Vagy a Halloween bulin akkor is mikor megtudta, hogy nem igazi barátja volt...
2014. máj. 10. 09:58
 3/7 A kérdező kommentje:
igen tudom mit jelent csak arra voltam kivàncsi hogy mik voltak
2014. máj. 11. 05:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja akkor bocsi. Például azt is annak vette cortez h a csókja után nem beszéltek (pedig ugye csak azért mert a szülei elvettek tőle mindent/ teló,net/)

Első voltam

2014. máj. 11. 08:10
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem ami a legjobban megmaradt az az amikor Cortez meg Neményi összevesztek aztán dumáltak a folyosón és elmentek két külön irányba. Az én fantáziámban ez afféle "aki után megy Reni az neki a fontosabb" dolognak tűnt. Szidtam is Renit amiért a Neményi irányába ment. Aztán ott vannak még az egyértelmű dolgok is. Amikor Cortez haza akarja kísérni Renit de elmegy mert Reni felveszi Neményinek a telefont. Vagy a nyaklánc, csók utáni nem felhívás. Esetleg amikor Reni ráförmed C-re, hogy szálljon le Arnoldról és Cortez porig alázza. Ezekből a kosarakból rengeteg van csak apróak. Én akkor figyeltem oda rájuk amikor másodszorra olvastam el a sorozatot. Ami a legszomorúbb az egészben az az hogy Reni észre sem veszi, hogy kosarat ad...:/
2014. jún. 2. 19:55
 6/7 Norceee ***** válasza:

- 4. kötetben az osztálykirándulás után Cortez haza akarja kísérni Renit, de Arnold ott várja Renit a pályaudvaron és Ricsi hiába hívja a lányt Mekizni.

- Amikor Cortez nagymamája kórházban van, Reni Arnolddal megy Láthatatlan kiállításra, pedig előtte már több estét SMS-ezik Cortezzel.

- Amikor Reni beteg és Cortez meglátogatja és egész héten szeretné vinni a leckét, de közben megjön Arnold és Reni hagyja elmenni Cortezt.

- Amikor nem megy el Cortez szülnapi bulijára. (Mondjuk ezt az egyet megértem, ott még Viki hivatalosan Cortez barátnője, még ha C-t ez különösebben nem is érdekli. :) )

- 5.-ben, amikor Zsoltiék garázsából C haza akarja kiérni, de R berág Móni miatt.

- Ricsi számtalanszor hívja Renit moziba, Zsoltiékhoz, de legtöbbször nem megy. C ezeket is biztos visszautasításnak veszi.

2014. dec. 3. 15:55
 7/7 anonim válasza:
100%

Megpróbáltam alaposan összeszedni. Itt az eredmény:

3. kötet:

-Reni beteg, Cortez ellátogat hozzá, felajánlja, hogy hozza a házit. Amúgy aznap akarta az új bandatagot -mint később megtudjuk Vikit- megmutatni, talán akkor még nem voltak együtt. Természetesen Arnold megjelenik,összebalhézik Cortezzel, az utóbbi dühösen lelécel. Szokásos.

-Kinga gödöllői versenyén Cortez meglátja Reni táskájában a karaoken viselt felsőt (Arnold Beatles pólója), egyből megváltozik a viselkedése.

-Szilveszter. Nem tudom, hogy kosárnak vehető-e, de mint tudjuk az este után Reni telefonját és gépét elveszik, ami miatt nem tud reagálni Cortez üzeneteire. Szerintem amíg nem tudja, hogy nem szándékos, addig ez sem érinthette jól, főleg, hogy személyesen sem tudtak konzultálni, hála annak, hogy mindketten lebetegednek, Reni hosszabb időre. Utána rögtön az első napján Peti várja a suli előtt, így még mielőtt Cortez annyit mondhatott volna, hogy "szilveszter", már betámadta a lányt egy arc akire féltékenynek lehet lenni. Pedig ő csak Peti... :)

4. kötet:

-Ugye ebben a részben kerül a suli falára az a bizonyos "szilveszteri manga", ami Renit ábrázolja (aki közli is művészünkkel, hogy tisztában van ezzel). Azonban Arnold és Reni egy hosszabb ölelését követően Cortezék leszedik, és mint később megtudjuk a szekrény mögött landol.

- "-Szerintem sokkal inkább Reni esete a kifestett emós fiú." Mint ebből levehetjük, Cortezt zavarta Peti. Ezt is értelmezhetjük kosárnak valamilyen szinten.:)

-Cortez szülinapja. Reni kihagyja, persze nem önszántából. Azonban miután Arnold megjelenik nála, az eset pedig teljesen olyan lesz, mintha miatta passzolta volna a bulit, Cortez kissé ideges lesz...

-A kirándulás után Renit Arnold várja, ezzel kb. semmissé téve a Balatonon történteket. Pedig itt már nincs képben "a Barátnő". (Csak ezt Reni nem tudja.)

-Cortez és Arnold a könyvtárban. Miután szokásosan összevesznek, Reni Cortez után megy, mondván ő most jól kioktatja, hogy szálljon le róla és Arnoldról is, valamint a fiú tudomására hozza, hogy állandóan megbántja, ellentétben Neményivel. Végül pedig a Reni-Arnold csók, szerintem az egyik legnagyobb kosár, legalábbis amíg nem tisztázódik a miértje.

-Ebben a kötetben az utolsó: Reni Arnold búcsúztatójára siet, nem hallgatja meg, hogy Cortez mit szeretne mondani neki.

5. kötet:

-A 4. és 5. könyv "átvezető" része, a nyár, amikor Reni nem ír Corteznek, illetve a Kinga által kreált "nyári élmény", a francia fiúkkal való motorozás.

-Reni a csörgő telefont választja az előtte álló C helyett. (Arnold keresi természetesen)

-Közli Cortezzel, hogy nem akar haverlány lenni. Ennek cáfolására (is) készült Cortez werkfilmje, ami után Reni is reálisabban látja a személyiségét, rájön, hogy tévedett vele kapcsolatban.

-Gomba. Ezt nem részletezném, elég visszagondolni C dühtől szikrázó szemeire... :D

-Végül pedig a leghosszabb, legszenvedősebb időszak, a Halloween. Kiderül, hogy a francia sztori kitalált, Kinga és Reni eléggé égnek, azonban a legrosszabb mégiscsak az, hogy Cortez abszolút ellene irányulónak veszi, kissé kiakad. Ezután jön a sok sírás (mármint Reni részéről), próbálkozás a békülésre, végül pedig a híres december 20.

Remélem valamennyit segítettem, így is biztos, hogy kihagytam pár jelenetet, esetleg feleslegesebbeket is beletettem. :D

2015. okt. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!