Szeretném magyarul megrendelni a Anton Szandor LaVey: Sátáni Biblia című művét. Állítólag Magyarországon van egy kiadó, ami megszerez ilyen témájú könyveket. Melyik ez a kiadó? Szeretném megvásárolni a könyvet.
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 11:48
1/3 Enting válasza:
Szia! Sajnos nincs magyar fordítása. Ajánlom ezt a weboldalt, magyar, és összefoglalja a könyv tartalmát is, valamint vannak jó írások a LaVey- féle sátánizmusról:
www.scythe.hu
Egyébként itt elérhető angolul a könyv:
Ha tudsz angolul mondjuk közepes szinten, akkor egy szótárprogrammal simán menni fog. (Az eleje régies angosággal íródott, az nehéz, de a többi elég egyszerű nyelvezetű.)
Egyébként én Amazon-ról rendeltem meg az angol verziót, nagyon helyes és szép kis könyvecske.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :) Amit linkeltél oldalt, én is ott találkoztam vele először magyarul, végig olvastam az összes létező könyv részletet is :) A baj, hogy nem tudok angolul, nagyon rossz a nyelvérzékem, és emiatt keresném magyarul. Szeretném a bibliámat végre a kezemben tartani, de sajnos angolul nem fogom érteni :( Azt hallottam, hogy van valahol Magyarországon egy kiadó, ami állítólag meg tudja magyarul is szerezni, csak nem tudom, melyik az, és azt keresem. Ha meglesz, fölteszem ide, ha más is meg szeretné venni :) Meg akarom tisztelni ezzel a vallásomat, hogy megveszem a könyvet :)
2014. jan. 24. 17:30
3/3 anonim válasza:
Szia, te nagyon jó kis Sátánka vagy, én már az illegális letöltésbe is belemennék, csak elolvashatnám végre. Megöl a vágy az igazi tudás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!