Egy könyvet (regényt) írok, mi a véleményed a róla?
- Meleg van !
- Farkas ember vagy , vagy nem ?
- És az azt jelenti nem lehet melegem ? "Hülye" Vérszívó majom !
- Ha nem lenne itt a húgod ... Esküszöm az édesanyámra arra aki kiszívta a "víremet" , esküszöm hogy két részre törném a torkodat .
- Álmodik a nyomor ... "paraszt vámpír"
A veszekedés folytatódott főhőseink között , cifrábbnál cifrább mondatok hangzottak el amiket most mi nem részletezünk ... Ugyanis most vissza utazunk a régmúltba ... egészen odáig ahol a fönt említett farkasember s a vámpír barátságot kötött ...
15.század Magyarország ... Mátyás a magyarok nagy Királyának évszázada . A Király Budán ült várában a trónszékén ... kopogtattak a palota ajtaján , s ki volt ott ? Ki állt a kapuban ? ... Nem más állt ott mint ... Bocsánatot kérek kedves olvasóim nem emlékszám már rá ki állt ott de nem is lényeges . Az már viszont igen lényeges hogy ez a valaki aki nem tudom pontosan ki egy levelet hozott a királynak ( Ja , igen. .. már megvan egy "postás" volt) . A levélben a következő állt :
" Gyer király uram itt hol nagy Kinizsi Pál harcol itt a messzi Tisza alatt délre itt egy vámpír ütött tanyát s nőket s gyermekeket fogyaszt ebédre ... feleségem Erzsébet báróné is áldozatul esett e gonosz szörnynek , kérlek jó uram gyere minél előbb
Szakóci Miklós főbáró "
Ne haragudj,de szerintem keress más "hobbit".
Lehet,hogy csak azért nem jön be,mert nem az egészet olvasom, viszont ez a párbeszéd elégé nevetséges.
Szia. Ahhoz, hogy komolyabb véleményt kaphass, bővebben írj részletet, mert ez... Kakinak se jó, bocsánat, ha megsértelek, de sajnos ez az igazság.
Azt ajánlom gyakorold még az írást, mielőtt újra feltennéd a kérdést, de előtte is: nagyon sok fontos dolog van, ami kell egy jó regényhez, és ahhoz, hogy azok meglegyenek, nagyon sok gyakorlás kell. Nem mondom, hogy túl gyakorolott vagyok ezen a téren, de tudom, amit tudok és azzal már 3 nem rövid regényt írtam, és most írok egy 21 részből álló trilógiát.
Na, de visszatérve a témához - mielőtt túlzottan elkanyarodnék- leírom: gyakorolj sokat, ha valamit nem tudsz, akkor kérj meg valakit, aki ért hozzá, és az ő segítségével fejlődj.
Nem tudom, ismered-e az Anime Fanfiction Style-t (ezt nem hírdetésnek szánom), ott sokan vannak, akik tudnának segítséget nyújtani.
Bár ez a részlet tényleg elég ramaty lett, azért még drukkolok neked, hogy sikerüljön.
Tudod, hogy van: próba szerencse.:)
Remélem tudtam segíteni, de ha véletlen mégsem, akkor is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!