Egy baki a Harry Potter-ben?
SPOILER
Harry tudja, hogy 7 horcrux van, de azt még nem tudja, hogy az egyik horcrux ő maga. Mégis, amikor keresi a diadémet, akkor valami ilyesmit írt az írónő: "most már biztos volt benne, hogy az utolsó horcrux a diadém"
Meg volt neki az 5 horcrux és akkor mondta, hogy a diadém az utolsó, pedig tudta h 7 db van.
Csak én vagyok figyelmetlen, vagy tényleg ez egy baki?
Hát szerintem fordítási hiba. Arra gondolhatott hogy az volt eddig ismeretlen,mert ugye elvileg a kígyó volt az utolsó,de aztán kiderül hogy ő maga is horcrux.
Én találtam viszont egy hibát,ami lehet hogy szintén fordítási hiba.
A 7.ben Harryék rájönnek hogy még az 5. részben,mikor a Black-házat takarították,találtak egy medált amit egyikük sem tudott kinyitni és így jönnek rá hogy az volt a horcrux,de én direkt újraolvastam az 5. részt és egy lakatot találnak amit nem tudnak kinyitni.:)
No, No, No, No, No...!!!
Ők azt tudják, hogy a Sötét Nagyúr 7 részre szakította szét a lelkét...
és akkor eszerint mennek, hogy Napló, Gyűrű, Medál, Kehely, Diadém, Nagini. De időközben derül ki, hogy Harryben is van egy. Piton ezért akart visszamenni a Szellemszállásról a 7. részben... Tudta, hogy itt az idő, Harrynek meg kell tudnia, hogy Ő is az, még mielőtt szembe szegül a Sötét Nagyúrral, különben reménytelenül áll ki, és 100%, hogy meghal...
elnézést..
úgy akartam írni, hogy Napló, Gyűrű, Medál, Kehely, Diadém, Nagini, Sötét Nagyúr.
csakhogy ugyebár a Sötét Nagyúr sem tudta, hogy a 7 lélekdarab helyett 7 horcrux lett....=)
Szia uccsó!
Az nem igaz, h a Sötét nagyúr nem tudta, h. horcruxokat csinált. A 6. könyvben le van írva, h. igenis ő maga csinálta, a gyilkolással darabokra szakította a lelkét, és fájdalmas módon tárgyakba helyezte őket. -.- ennyi bazze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!