Tudnátok jó címet ennek a történetnek?
Egy lányról szól, aki új iskolába kerül. Ebben az iskolában a tetőn áll két angyalszobor, amit megszáll két igazi angyal - Mihály és Asrael. Ezek büntetik a bűnösöket az iskolában. A lány rájön erre, hogy miért halnak meg az emberek, akikről utólag mindig kiderül hogy elkövettek valamit. A lány meg akarja ezt akadályozni, a vezetőjükké akar válni. Ezért viszont azt kérik tőle az angyalok hogy ölje meg a legjobb barátnőjét. Nem képes megtenni, az angyalok tovább ölnek. Megölik az egyik legjobb barátját meg egy csomó mindenkit. A történet végén kiderül a lány barátnőjéről akit meg kellett volna ölnie hogy ő okozta az apja halálát, ezért az angyalok már régóta vadásznak rá, de meg kell várniuk míg újból elkövet valamit. Végül megteszi, az angyalok megpróbálják megölni. Nem sikerül nekik - ez a lány is tesz valami jót, ezért őt sem bánthatják. Elmennek, senki sem tudja hogy hová. Utána a következő jelenet évekkel később van, mikor már egyetemre járnak és átadó ünnepségre hívják őket. És mit az ég: az egyetem megvette a két szobrot.
Ez a vége.
Milyen cím lenne jó ennek a történetnek?
Ez igen!Nagyon jó kis történetnek ígérkezik!!
Cím pl: Angyal szárnyak árnyékában, Véres glória
Igazán köszönöm a kedves kommenteket!:) Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog Nektek!
Igen, én írom, az írás maga még folyamatban van, próbáltam a lényeget tömören összefoglalni, csak hát nem volt egyszerű:)
Esetleg akit érdekel majd a teljes történet, az írjon privátot, és ha kész lesz, elküldöm, ha szeretné.
Köszönöm a címeket, a Véres glória tetszett a legjobban, de a többi is nagyon jó volt!:)
Igen, Mihályt amúgy Michaél-nek írtam mert úgy szerintem jobban hangzik, ide véletlenül került Mihály.
Hát, nem tudom a megírás mennyire jó, hisz még csak 14 éves vagyok.:) De így, hogy az alaptörténet megvan, lehetséges hogy pár év múlva nekifutok újra, ettől függetlenül.
Még van mit tanulnom bőven, bár csak hobbiszinten csinálom, szeretek írogatni.:) Köszönöm a válaszokat még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!