Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok jó címet ennek a...

Tudnátok jó címet ennek a történetnek?

Figyelt kérdés

Egy lányról szól, aki új iskolába kerül. Ebben az iskolában a tetőn áll két angyalszobor, amit megszáll két igazi angyal - Mihály és Asrael. Ezek büntetik a bűnösöket az iskolában. A lány rájön erre, hogy miért halnak meg az emberek, akikről utólag mindig kiderül hogy elkövettek valamit. A lány meg akarja ezt akadályozni, a vezetőjükké akar válni. Ezért viszont azt kérik tőle az angyalok hogy ölje meg a legjobb barátnőjét. Nem képes megtenni, az angyalok tovább ölnek. Megölik az egyik legjobb barátját meg egy csomó mindenkit. A történet végén kiderül a lány barátnőjéről akit meg kellett volna ölnie hogy ő okozta az apja halálát, ezért az angyalok már régóta vadásznak rá, de meg kell várniuk míg újból elkövet valamit. Végül megteszi, az angyalok megpróbálják megölni. Nem sikerül nekik - ez a lány is tesz valami jót, ezért őt sem bánthatják. Elmennek, senki sem tudja hogy hová. Utána a következő jelenet évekkel később van, mikor már egyetemre járnak és átadó ünnepségre hívják őket. És mit az ég: az egyetem megvette a két szobrot.

Ez a vége.

Milyen cím lenne jó ennek a történetnek?

2013. máj. 5. 17:28
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Ezt a könyvet te írod/írtad? Am szerintem az jó lenne címnek, hogy: Az angyalok sem angyalok, Angyalok ördög szarval. Hát remélem tudtam segíteni. :)
2013. máj. 5. 17:42
 2/14 Titok21 válasza:
Uuu *-* Ez nagyon jó sztori,nagyon tetszik.Bár én Mihály helyett valami más nevet adnék az angyalnak,de ez a te dolgod.Valami olyasmi cím kéne mint például: Angyalok titkai,Angyali bűntettek,Nincs menekvés(utalva hogy az egyetem megveszi a szobrokat) ennyi jutott hirtelen eszembe,ha még tudok valamit írok!:)
2013. máj. 5. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez a történez Nagyon-Nagyon jó. Hát valami olyasmi címet adnék neki: Az agyali üldözés, Vagy Az angyali átok.
2013. máj. 5. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Vagy Angyali titkok.
2013. máj. 5. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehetne pl: Mit tesz Isten, Földreszállt angyalok, Angyali cselekedetek, most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez nagyon érdekes történetnek tűnik, nem egy szokásos sablin sztorinak, ha olyan jól meg van írva, amilyen izgalmas a cselekmény, akkor nagyon gratulálok hozzá. :)
2013. máj. 5. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez igen!Nagyon jó kis történetnek ígérkezik!!

Cím pl: Angyal szárnyak árnyékában, Véres glória

2013. máj. 5. 20:17
 7/14 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm a kedves kommenteket!:) Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog Nektek!

Igen, én írom, az írás maga még folyamatban van, próbáltam a lényeget tömören összefoglalni, csak hát nem volt egyszerű:)

Esetleg akit érdekel majd a teljes történet, az írjon privátot, és ha kész lesz, elküldöm, ha szeretné.

Köszönöm a címeket, a Véres glória tetszett a legjobban, de a többi is nagyon jó volt!:)

2013. máj. 5. 21:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen, Mihályt amúgy Michaél-nek írtam mert úgy szerintem jobban hangzik, ide véletlenül került Mihály.

Hát, nem tudom a megírás mennyire jó, hisz még csak 14 éves vagyok.:) De így, hogy az alaptörténet megvan, lehetséges hogy pár év múlva nekifutok újra, ettől függetlenül.

Még van mit tanulnom bőven, bár csak hobbiszinten csinálom, szeretek írogatni.:) Köszönöm a válaszokat még egyszer!

2013. máj. 5. 21:44
 9/14 anonim válasza:
Ügyes vagy! :)
2013. máj. 6. 11:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Angyali végzet, A végzet angyalkézben.
2013. máj. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!