Milyen jó fantasy könyvet ismertek?
Igen, lefordították, itthon Legenda címen fut.:)
Ezzel együtt tudom ajánlani David Gemmell többi könyvét is pl. a rigante-ciklust.
Aztán ott van még a Dragonlance sorozat ami szerintem nagyon jó.
Valamint John Flanagan írta a Gorlan romjait, de ennek azt hiszem csak az első része jelent meg Magyarországon, a címe a A vadonjáró tanítványa.
Köszi Üstök az infót :)
Az ajánlásaidat is meg fogom nézni. Aki Drusst így felismeri, az biztos a jó könyveket szereti.
Igazán nincs mit:) És végül is ő (az egyik) lényege a sztorinak, na meg nem is ismerek más ilyen nevű, ráadásul legendás személyt:D
Annyit azonban előre bocsájtanék, hogy míg Gemmell könyvei inkább egy amolyan nyers valóságot tükröznek, addig a Dragonlance krónikák inkább már mese szerűek, de izgalmasak és poénosak:)
Igaz, bocsánat csak rosszul fejeztem ki magam, sajnos a magyarázás nem az erősségem...:D tehát akkor inkább úgy fogalmazok hogy jóval több benne a misztikum(mágia, legendás, kitalált lények stb.)Az utolsó tündét én is olvastam, az tényleg (szerintem bájos:D) mese.
Na, de lényeg ami lényeg a hangulata egészen más.
És akkor csak a tisztánlátás kedvéért: a sorozatban valóban jóval több a misztikum, azonban vannak benne valódi, izgalmas párbaj, harc és csatajelenetek(is), valamint elgondolkodtató és poénos részek is.:)
Még egyszer bocsánat a pontatlanságomért, de már nagyon fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!