Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó fantasy könyvet...

Milyen jó fantasy könyvet ismertek?

Figyelt kérdés
Most, hogy jön a karácsony, nem tudtok mondani olyan fantasy könyvet, mint például a Gyűrűk ura, vagy a Warcraft könyvek? Tehát ilyen különös világokban játszódó, nem olyan Star Trek-es.

2012. nov. 21. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szerettem a Warhammer sorozatot. De jó az Orvgyilkos küldetése is, vagy a Kristályszilánk. Most a Druss la Légende-ot olvasom, de ez franciául van, nem tudom, hogy lefordították-e.
2012. nov. 21. 18:22
 2/13 Keselyüstök ***** válasza:

Igen, lefordították, itthon Legenda címen fut.:)

Ezzel együtt tudom ajánlani David Gemmell többi könyvét is pl. a rigante-ciklust.

Aztán ott van még a Dragonlance sorozat ami szerintem nagyon jó.

Valamint John Flanagan írta a Gorlan romjait, de ennek azt hiszem csak az első része jelent meg Magyarországon, a címe a A vadonjáró tanítványa.

2012. nov. 21. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
közösen írja Paul Stewart és Chris Ridell: A szírt krónikáit...nekem nagyon tetszett:)
2012. nov. 21. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Köszi Üstök az infót :)

Az ajánlásaidat is meg fogom nézni. Aki Drusst így felismeri, az biztos a jó könyveket szereti.

2012. nov. 21. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Eragon és a sorozat többi része, az utolsó rész hétfőn lejenik meg
2012. nov. 22. 17:30
 6/13 Keselyüstök ***** válasza:

Igazán nincs mit:) És végül is ő (az egyik) lényege a sztorinak, na meg nem is ismerek más ilyen nevű, ráadásul legendás személyt:D

Annyit azonban előre bocsájtanék, hogy míg Gemmell könyvei inkább egy amolyan nyers valóságot tükröznek, addig a Dragonlance krónikák inkább már mese szerűek, de izgalmasak és poénosak:)

2012. nov. 22. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Köszi az infót az Eragonról! Balla Zsuzsanna L. A.: Fauntallasia
2012. nov. 22. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Jaj, jaj. Abban van valóságos rész is. Sőt! De ebben nincs: Silvana de Mari: Az utolsó tünde
2012. nov. 22. 20:44
 9/13 Keselyüstök ***** válasza:

Igaz, bocsánat csak rosszul fejeztem ki magam, sajnos a magyarázás nem az erősségem...:D tehát akkor inkább úgy fogalmazok hogy jóval több benne a misztikum(mágia, legendás, kitalált lények stb.)Az utolsó tündét én is olvastam, az tényleg (szerintem bájos:D) mese.

Na, de lényeg ami lényeg a hangulata egészen más.

2012. nov. 22. 21:25
 10/13 Keselyüstök ***** válasza:

És akkor csak a tisztánlátás kedvéért: a sorozatban valóban jóval több a misztikum, azonban vannak benne valódi, izgalmas párbaj, harc és csatajelenetek(is), valamint elgondolkodtató és poénos részek is.:)

Még egyszer bocsánat a pontatlanságomért, de már nagyon fáradt vagyok.

2012. nov. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!