Olvastátok a 2012, Az idő közel című könyvet?
Figyelt kérdés
Nagy hatással van rám, és olyanokat keresek, akikkel gondolatokat lehetne cserélni Akárcsak Redfield könyveiről, például a Shambala titkáról.2009. júl. 30. 22:56
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem,de remélem hogy 2012-ben változás lesz,mert ez így nem mehet tovább.Ez a világrend bukásra van ítélve.Annyi gonosz,korlátolt,buta ember van.:(
Vagy lehet rosszul gondolom?!Mindenesetre én már nagyon várom!!!
2/6 A kérdező kommentje:
A könyv szerint nem véletlen, hogy annyi gonosz, buta, stb. ember él manapság. Roppant érdekes megvilágításba helyezi az egész mai valóságot!
2009. júl. 30. 23:09
3/6 anonim válasza:
Nem olvastam még.
Viszont Redfieldtől a mennyei próféciát olvastam, az nagyon megfogott. A Shambala művét is megakarom venni.
4/6 anonim válasza:
Én még nem olvastam de álítólag nemsokára kijön egy mozi film is róla...
5/6 anonim válasza:
tényleg jön ki egy mozifilm, a címe: 2012.
6/6 anonim válasza:
ja és a film szerint mindenki meghal, kivéve azokat, akik akkor egy maja templomban fognak tartózkodni...katasztrófafilm, ami csak arra jó, hogy besz*rjon mindenki..média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!