A titok c. DVD-ről véleményt kérek hogyan alkalmazzátok a filmben lévő "dolgokat"?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 20:17
1/3 anonim válasza:
Benne van a filmben : nem kell mást tenned, csak KÉRNED kell!
Amúgy a YouTube-on rengeteg "vágyvideo" van fenn, keress rá és nézz meg néhányat : amit szeretnél, hogy megvalósuljon, azt úgy sulykold magadban, mint ami máris a valóság.
Vannak erről nagyon jó könyvek is, ott is ugyanezt írják le, csak kicsit hosszabban.
Ha nem tudod, hogyan alkalmazd, akkor nézd meg újra a filmet, mert világosan benne van! :D
2/3 anonim válasza:
Sikerrel alkalmazom a dolgokat, ami benne van. Sőt volt,hogy úgy alkalmaztam,hogy azt sem tudtam mi a vonzás törvénye. A lényeg,hogy nem kell félni hanem merni kell bátran kívánni és nem rettegni attól,hogy valami megtörténik.
3/3 anonim válasza:
Nekem sikerült egyszer azóta elhiszem
egyszerű csak érezni kell milyen amikor már megvan a dolog, hinne mbenne hogy igen úgy lesz ahogy akarod...és érezni az örömöt, vagy szomorúságot ami ér a vág ymegvalosulása miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!