Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi 6. Aki már...

Szent Johanna Gimi 6. Aki már olvasta, mi történik benne? Valami érdekes?

Figyelt kérdés

2012. júl. 20. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Még nem lehet tudni, de itt van a hivatalos facebook oldal [link] sok mindent megtudhatsz belőle!:)
2012. júl. 20. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, én a 7.re gondoltam :D már nem emlékszem, hogy mi történt a 6.ban bocsii
2012. júl. 20. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
De annyi a lényeg, hogy összejön Cortez és Reni*-*
2012. júl. 20. 13:28
 4/10 A kérdező kommentje:
és milyen benne a kapcsolatuk?:)
2012. júl. 20. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Olvasd el bazzeg, ha annyira érdekel, mire jó az, ha 3 mondatban lelövik a poént?
2012. júl. 20. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt mondta olvasta a 6.-kat csak elfelejtette. Figyelhetnél jobban is! :/

Reni és Cortez az elején vitáznak, de miután Cortez kiáll az ablakba... :) Már meg is javult a kapcsolatuk... :)

2012. júl. 20. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Na és ezt te hol látod zsenikém?
2012. júl. 20. 19:57
 8/10 anonim válasza:
Hát nagyon sok érdekes dolog lessz, de csak a válaszolóknak mondom h Laura mindig azt kéri h ne veszekedjünk egyik oldalon se úgyhogy plíz ne vitázzatok, köszike :)
2012. júl. 22. 19:31
 9/10 Esztibaba99 ***** válasza:
A 6-ban az a lényeg hogy 1: elejében Reni bedurcizik azért mert Cortez elfelejti a hónapfordulójukat, nem jelöli be fb-n h kapcsolatban van, nem beszélnek msn-en és délutánonként nem találkoznak, ezt Reni a veszekedás 3. napján el is mondja neki és beviharzik a házukba.Másnap C szokás szerint kint várja és megbeszélik (ha elolvastad a könyvet tudod hogy Cortez ezeket hogy magyarázza meg).2: Amikor Viki megtudja h Reniék járnak akkor kiborul és mindenki fejéhez vág sértéseket, miután kiviharzik a garázsból akkor mindenkiből kitör a nevetés. 3: Dave-ék eldöntötték h elmennek egy tinidiszkóba és buliznak egy jót, ezért C, Zsolti és Ricsi elkísérik őket h ne legyen bajuk ezért megy velük a három lány is. A buli nagyon rossz volt, Macut még le is sárgázták ezért Kinga jól beolvas annak a srácnak. 4: C elmondja Reninek hogy mikor megy el nyárra. Reni egy kicsit kiborul mert 85(!!) napra megy el. Igazából ezeknél lényegesebb dolgok nem voltak.
2012. júl. 24. 15:02
 10/10 anonim válasza:
Igazából szerintem ez volt eddig a legeseménytelenebb rész. Az egészben azt vártam, hogy na majd most jön a csattanó és arról szól az egész, de hát nem így lett. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, mert persze nagyon tetszett, nagyon humoros volt meg minden, de nekem csak egy ilyen töltelék-résznek tűnt most, hogy Reni és Cortez összejöttek (: Talán a legnagyobb esemény Arnold és Reni veszekedése volt, csak a regény vége valahogy ellaposodott.. Persze e nélkül a rész nélkül nem lenne értelme a következőnek (:
2012. aug. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!