Milyen Twilighthoz vagy Eragonhoz hasonló, izgalmas fantasy könyveket ajánlotok?
Alyson Noel-Evermore;
Claudia Grey-Evernight;
Charles T. Rose-Álomlabirintus (Nagy Krónikáskönyv), valamint a folytatása: Az utolsó völgy;
Stephenie Meyer- Twilight (Alkonyat), New Moon (Újhold), valamint a: Pokoli baléjszakák.
Jó olvasást =)
vavyan fabletől egy-két könyv, pl: álmok tengerén, álomhajsza . én azért ezekre tennék egy 16 vagy 18as karikát...
de én nagyon szeretem az írónőt, iszonyatosan jó stílusba írja a könyveket! haláli!
Köszönöm az eddigi válaszokat =) A Twilightot meg a New Moon-t már olvastam, és nagyon tetszettek, ahogy az Álomlabirintus is, de azt pl. nem tudtam, h ez utóbbinak van folytatása =) Majd utána keresek, köszi.
Vavyan Fable könyveket is nézegettem már, de eddig még nem olvastam egyet se. ^^ Eddig a Mesemaraton tetszett a legjobban, ahogy az ismertetőét néztem. Az jó könyv ?
szerintem is nagyon jó!!!
én végig aszaltam az egészet!
az az kedvenc könyvem tőle, meg az Emlékfutam(ez a 2. része a Mesemaratonnak)
Laurell K. Hamilton könyvei. /Van egy pár belőle×D/ Anita Blake sorozat (14 könyv) Merry Centry sorozat (4 k.)
Valamint J.R.Ward könyvei: 1. Éjsötét szerető, 2. Megsebzett szerető, 3. Síron túli szerető, 4. Életre keltett szerető, 5. Feloldozott szerető. /vámpíros könyvek és jók :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!