Nem unjátok már ezt a sok Alkonyatos kérdést?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 13:37
2/40 anonim válasza:
DE.
amúgy egyszer rájönnek a tinik is milyen ostobaságért voltak úgy oda :)
3/40 Thurston válasza:
Persze, előbb utóbb kinövik. A kérdések mellesleg tényleg idegesítőek.
4/40 anonim válasza:
De. És főleg az zavar, hogy mindig ugyanazokat a kérdéseket teszik föl. Némelyik szerintem nem ismeri azt, hogy KERESÉS.
5/40 anonim válasza:
Hát igen....tinik...no comment...de sztem a google-ban is megtalálnák a kérdéseikre a választ...na mind1...jaj de öreg vagyok:( :D
6/40 Thurston válasza:
Ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki tini. Ez inkább értelem és műveltség kérdése.
7/40 anonim válasza:
DE! És igen, ez tényleg műveltségtől függ, én pl rengeteget olvasok, az Alkonyatot is elolvastam, pontozzanan le a fanok, de 1-nek elment. 15/L
8/40 anonim válasza:
Ez rohadtul nem azon múlik, h TINIk.. Mert valahogy én is az vagyok.. És valahogy mindig utána olvasok mielött kiírnék 1 kérdést!! Sosem írok ki olyat amit már kérdeztek!!
Ez csak IQ kérdése..
9/40 anonim válasza:
Ezt aláírom
Amúgy meg én nem is szokok kérdezni mert általában mindent megtalálok amit keresek
10/40 anonim válasza:
bogaraim!
ne akarjatok megöregedni...ugy hogy ne tinizzetek senkit..am jah IQ kérdése..de akkor minek lenne ez az oldal..am meg...nem aszért de én egyáltalán nemtudok kinöni a könyvekböl..hm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!