Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lois Lowry: Az emlékek őre...

Lois Lowry: Az emlékek őre című könyvének mi volt a valódi vége?

Figyelt kérdés
Valójában Jones csak az éhség, a kimerültség és a hideg miatt csak képzelte a szánkót, vagy tényleg eljutott egy másik világba vagy csak a kapott emlékeket élte át újra?
2009. jún. 20. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
mivel kiengedte az összes emléket, ezek visszatértek a 'városba', ezért minden úgy lett, mint régen. Lett igazi szeretet, megjelent a szánkó, és hazamentek. kedvenc könyvem :)
2009. jún. 20. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmmm... ez volt az egyetlen lehetőség, amire nem gondoltam. Zseni vagy =) Így télleg logikus. Egyébként nekem is naon tetszett a könyv =)
2009. jún. 20. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Ahogy ismét átgondolom, akkor meg az nem világos, hogy az emlékek hatására hogy-hogy hirtelen visszanőttek a hegyek meg lett hó ? Bár a hó lehetett akár úgy is, h leállították az időjárás-szabályozást, de a hegyeket szerintem nem tudták olyan gyorsan "visszanöveszteni" =S És az állatok hogyan tértek vissza ?
2009. jún. 22. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
NEm jöttek vissza, csak a kisfiú látta őket az emlékekben. hány éves vagy? 16 alatt még szinte senki nem érett arra hogy megértse
2009. szept. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!