Honnan tudnám letölteni a New Moon, Eclipse, Breaking down és a Midnight Sun című könyveket magyarul vagy akár angolul is?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 17:51
1/14 anonim válasza:
New Moon:
Eclipse:
A teljes Breaking Dawn (4. kötet 1.-39.fejezet):
Midnight Sun (első 5 fejezet):
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. márc. 23. 16:26
3/14 anonim válasza:
Éjféli nap (Midnight Sun - az első 12 fejezet):
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/14 anonim válasza:
Bár nem én kérdeztem én is köszönöm szépen a segítséget!
5/14 anonim válasza:
ÖRÖK HÁLA!!!!!!!!!!(L)(L)(L) köszöönööömmmmm xD:) :D:P
6/14 anonim válasza:
Akkor a breaking down nak itt van elejetol vegeig? mind a 4 kotet?
7/14 anonim válasza:
Húúú, ez a 12. fejezet most jól jött. :):)
A többit honnan tudnám megszerezni?
Köszi, H.
(hajnaeka@vipmail.hu)
8/14 anonim válasza:
Nagy tájékozatlanságomat most elárultam. :( Szóval nincs több, csak 12. fejezet. :( Sajnálatomra, és gondolom más sajnálatára is.
H.
9/14 anonim válasza:
Hellótok! Stephenie Meyer oldalán (www.stepheniemeyer.com) találtam kihagyott részeket a twilightból. Akit érdekel, keresse meg angolul. Ha nem akarsz keresgélni, vagy a magyar foditásom érdekelne, akkor irj egy e-mailt: aylee_2007@hotmail.com :D
10/14 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem ide illik, de a Vámpírkrónikák is ilyen Twilight stílusú regények? Vagy csak a vámpír közös? (Már "elfogyasztottam" az összes Twilight részt és kicsit unatkozom...a Burok meg nem igazán érdekel)
Köszönöm előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!